22

dec

Jurkje zalando
In Fashion \ Geen categorie

Passiescore:

Mijn favoriete kerstjurkjes

Door Tamara Schellekens

Wat gaat het jaar toch snel om. De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen. Eigenlijk ben ik daarom helemaal vergeten om na te denken welke kleding ik ga dragen tijdens de kerst. Dus tijd om nog even snel de mooiste kerstjurkjes online te shoppen bij Zalando, want dat is toch echt wel mijn favoriete online winkel! 

Zalando heeft een uitgebreid assortiment, maar meestal val ik toch weer terug op de zwarte jurkjes. Zwart is en blijft mijn lievelingskleur en daar stap ik toch niet snel vanaf. Hieronder zie je mijn wishlist en mijn absolute top 3!

Jurkje zalando

Of heb jij zin om een hele mooie kersttrui te dragen? Wist je dat je deze ook heel gemakkelijk zelf kunt maken? Zalando deelt de leukste inspiratietips!

En het prettige van Zalando vind ik dat je altijd gratis kunt laten bezorgen en retourneren. En wat is er nu leuker om je pakketje voor kerst netjes in te pakken? Dat doet het altijd veel meer dan een doos. Zie hieronder in dit filmpje nog grappige en leuke inspiratietips voor de kerstdagen. Passievrouwen wenst jou een fijne kerst toe!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Zalando. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.