5

apr

TopVintage
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

De nieuwe modellen van boutique Top Vintage

Door Tamara Schellekens

De grootste online retro boutique TopVintage heeft nu haar nieuwe kledingmerk Vintage Diva gelanceerd. De zomerjurken zijn gebaseerd op de mode iconen en silhouetten van de afgelopen decennia. Ontwerpster Angelique van den Born probeert de kracht van de vrouw terug te laten komen. In de kledingsstukken probeert ze de diva van de vrouw naar boven te halen. Sexy, onweerstaanbaar en classy tegelijk. Dat is ook te zien in de materialen van hoge kwaliteit en vrouwelijke vormen.

Fashion 3

De eerste collectie bestaat uit drie episodes. De collectie bestaat uit vrouwelijke silhouetten, materialen van hoge kwaliteit, ware eyecatchers en een vleugje drama en wordt gemaakt in Europa. Een diva is een vrouw die precies weet wat ze wil en wat ze waard is. Sexy, onweerstaanbaar en classy tegelijk. Je ziet de vrouwelijke vormen en de hoogwaardige materialen terug in de collectie. De Vintage Diva collectie is gefotografeerd met in internationale topmodellen uit de retro scene als Immodesty Blaize, Vintage Vandalism etc.

Fashion1

TopVintage Retro Boutique is een web boutique met de meest gevarieerde online collecties in retor geïnspireerde dameskleding in Europa en 81 landen wereldwijd. Vrouwelijke pin-up stijlen van stijliconen zoals Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Bettie Page en Brigitte Bardot zijn de specialiteit van deze webwinkel. De Vintage Diva collectie is exclusief verkrijgbaar bij TopVintage.

Fashion2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.