8

feb

album_large_1842759
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

PRC

Door Jolijn Sijsenaar

De designer Percy Irausquin kennen veel mensen van het merk PRC, dat werd opgericht in 2007. Hij was een groot talent en staat bekend als een man die kleurrijke sexy jurken ontwierp en de vrouw extreem zelfverzekerd kon laten voelen in zijn creaties. Een jaar na de lancering van PCR overleed Irausquin op 39-jarige leeftijd als gevolg van een Hersenbloeding. Zantman modegroep nam zijn visie en creativiteit over en zorgde ervoor dat het merk bleef bestaan.

Nu ruim 5jaar later  is de kledinglijn van Percy Irausquin  nieuw leven in geblazen door Modemeisjes Maria en Tamara. Deze meiden zijn  bekent van het programma “modemeisjes met een missie”.  Ze hebben het modemerk overgenomen van Zantman Modegroep en zullen de lijn verder uit gaan bouwen waarbij de female touch en de unieke stijl van Percy bewaard zal blijven. De eerste collectie was gelanceerd in 2013 en bestond vooral uit  mode musthaves voor de feestdagen. In september 2013 werd de zomercollectie voor 2014 gelanceerd.

gele jurk1

korte rok

 

Goud!! Dit is de allerbelangrijkste kleur uit de zomercollectie. Samen met de kleuren zonnig geel, oranje en turquoize vormen dit de kleuren van de collectie. Hun collectie heeft een ultieme luxe uitstraling en dat voor een commerciële verantwoorde prijs. Loei- strakke rokjes met rits achter, stijlvolle jurken, leren jasjes en wijde tops passen helemaal bij de kledingstijl van PRC;  opvallend, vrouwelijk en sexy. Ook  fijne nonchalante sweaters, jeans met barokprint, lange rokken van mat- en glansstof  met bijpassende tops en stoere shirtjes behoren tot de collectie ,die trouwens een musthave item zijn in je garderobe.

 

gele jurk                       album_large_1842764

1 Reactie

Ellen

2 april 2018 om 15:48

Prachtige ontwerpen had Percy inderdaad! Ik heb nog een super stijlvol, vrouwelijk blauw jurkje van Percy die ik wel wil verkopen (maat L, valt wat klein). Ik heb daarbij eventueel ook bijpassende pumps bij (maat 37).
Interesse? Email me maar! Gr, Ellen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.