13

nov

Noorseprintprotest
In Fashion \ Musthaves, What to wear

Passiescore:

Niet te missen in jouw wintergarderobe: de Noorse print

Door Redactie

Nu het lekkere weer definitief plaats heeft gemaakt voor het herfstweer is het tijd om ook je kledingkast om te gooien. De korte broeken maken plaats voor de lange broeken en de zomerse topjes worden vervangen door dikke vesten. Wat kan er nou echt niet ontbreken in jouw wintergarderobe? De Noorse print!

De Noorse print is voor echte high-fashion merken niets nieuws. De afgelopen drie jaar werd deze print namelijk al omarmd op de catwalk door verschillende merken. Gelukkig blijven de gezellige breisels ook deze winter weer helemaal hot. Vorig jaar was de Noorse print vooral te vinden op vesten, maar voor de nieuwe winter collectie van Protest zijn er dit jaar veel jassen, vesten en ski-pakken geïnspireerd op de Scandinavische fashion!

protest2

 

Over Protest

Protest is opgericht door een groep snowboarders uit Nederland. Ik hoor je denken: Huh, uit Nederland? Nou, ja dus. Onder het motto: “To hell with logic, to hell with obstacles – Let’s do what we love” is Protest vanaf de eerste dag bezig om de wereld een betere plaats voor boarders te maken. Zowel op de pistes als in het water. Dit doen ze door het ontwerpen van trendy en functionele boardwear voor een betaalbare prijs, door de wereld eraan te herinneren dat boarden draait om plezier en door mensen te helpen ieder mogelijk obstakel tussen hen en hun boards te overwinnen.

Protest biedt trendy en functionele boardwear voor boarders op ieder niveau. Of je nu core-boarder of nieuwkomer bent, de volledig functionele boardwear is een weerspiegeling van de laatste mode en kleuren met oog voor detail. Er zijn ieder jaar twee hoofdcollecties, Spring/Summer en Fall/Winter. Iedere collectie bestaat uit lijnen voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. De zomercollectie bevat altijd hippe badkleding, waaronder een reeks technisch geavanceerde boardshorts. De voor- en najaarscollecties bestaan uit een complete streetwearlijn. Met de wintercollectie blijven ze altijd dichtbij hun snowboard-roots, met functionele boardwear.

Door: Veronique Jilisen

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.