13

sep

Rainbow Happiness 1

Passiescore:

Alle selfcare activiteiten voor vrouwen onder één dak: het Rainbow Hapiness concept met goede horecalocatie in Joure

Door Redactie

Als vrouwen en moeders hebben we een druk bestaan. Als je hoogopgeleid bent, wil je een leuke baan met uitdaging hebben, maar je wilt ook dat thuis alles goed is geregeld voor de kinderen als je werkt. En daarnaast wil je ook nog genoeg quality time hebben met je kinderen. Tijd voor jezelf is ook belangrijk, tijd voor je man, vriend of partner en dan zit de week zo vol. Wist jij dat 70% Van de moeders worstelt met haar dagelijkse schema om alle ballen hoog te houden?

Jezelf soms even op nummer één zitten is lastig. Dan is het fijn als je kunt genieten met tijd voor jezelf met de kinderen in de buurt. Daarom is er nu het Rainbow Happiness Concept in Joure. Lekker lunchen met je kinderen, daarnaast een fijne speelhoek voor de kinderen waar zij kunnen spelen en op sommige momenten een oppas is, zodat jij jouw persoonlijke afspraken kunt combineren. Even je voeten laten verwennen bij de manicure of een voedingsadvies bij de orthomoleculair therapeut. Fijn dat alles op een locatie zit. In Joure heb je nu een mooie locatie waarbij jij als vrouw lekker tijd voor jezelf kunt nemen, maar ook je kinderen gezellig meeneemt of de kinderen even bij de oppas laat. Het Rainbow Happiness Concept is de oplossing gevonden voor drukbezette vrouwen door een plek te creëren waar vrouwen met en zonder kinderen alles vinden wat ze nodig hebben.

Rainbow Happiness 4

Rainbow Happiness 6

Zelfzorg

Soms moet je even prioriteit geven aan jezelf. Selfcare met een mooi en modern woord. Een fijne beautybehandeling staat dan wel op nummer één. Een goede horecagelegenheid is essentieel waar je goede koffie kunt drinken, een heerlijke lunch met sapjes, salades, koffie en broodjes kunt bestellen. In Joure zit de nieuwe foodbar Onder de Boog, waarbij je binnenkort kunt genieten van een geheel vernieuwde menukaart. Met allemaal lekkere gerechten om te lunchen of een taartje te eten. Uiteraard met verse ingrediënten en lokale producten. Werk en lunch combineren? Eerst een koffie doen en dan een lunch? Alles is mogelijk! Als je ook nog even de laatste dingen van je werk moet afronden terwijl de kinderen lekker spelen ben je hier op de goede plek. Ook het interieur van Onder de Boog is alleen al een bezoekje waard. Je hebt er ook een hele fijne plek met veel speelgoed voor de kinderen te spelen. Hoe handig is het dan om tegelijkertijd met vriendinnen af te spreken, zodat je alles op een locatie kunt combineren? Als je ook nog een kapper, yoga of een massage wilt boeken, dan is dat toch alles wat je wilt? Een dag selfcare met alle fijne behandelingen en lekker eten en drinken. En het fijne is dat je niet vooraf alles hoeft te boeken, maar ook op de dag zelf nog kunt beslissen.

Rainbow Happiness 2

Rainbow Happiness 1

Rainbow Happiness 

Het eerste Rainbow Happiness Concept is gevestigd in Joure in Friesland. Het is slechts 40 minuten rijden vanaf Lelystad. In de huidige maatschappij is de druk op alle fronten hoog, terwijl de behoefte aan sociaal contact wel zo fijn is. Een win win situatie als je dan die lunch met vriendinnen wilt combineren met bijvoorbeeld een kappersbezoek. Ook is er de , zoals bijvoorbeeld een leuke yogales met je kind?
“Het is mijn missie om voor jezelf kiezen te normaliseren. Daarom heb ik ook het Rainbow concept opgezet, zodat het voor vrouwen makkelijker wordt om jezelf wat me-time te gunnen. Want als jij kiest voor je eigen welzijn en geluk dan heeft dat een positieve invloed op je omgeving: Choose Happiness”, aldus Lithal Petilon. Als het aan Lithal ligt, is haar droom om in Nederland nog meer Happiness concepten te openen. “Het Rainbow Happiness Concept als franchise formule opzetten door heel Nederland, zodat iedere vrouw met plezier kan genieten van moment voor zichzelf of samen met haar kinderen. Ondernemers die daar een bijdrage aan willen leveren, zijn van harte welkom! Ondernemers die passie hebben voor verschillende concepten (food, beauty, yoga en/of dans) en die ook hun Rainbow Happiness-droom willen opzetten”.

Rainbow Happiness 5

Rainbow Happiness 3

Rainbow Happiness, Midstraat 24, Joure
Openingstijden: dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00, dinsdag gesloten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.