21

nov

Kleding 1
In Lifestyle \ Geen categorie

Passiescore:

Het wordt steeds populairder: vrouwen op een motor!

Door Redactie

Vrouwen op een motor vind ik stoer. Zelf vind ik het best wel eng. Ik kan me nog herinneren dat mijn eerste vriendje uit Heeswijk-Dinther motor reed en dat ik bij hem achterop mocht. Dat vond ik wel kunnen, maar zelf motor rijden, vind ik best spannend. Joyce van Mams at Work is wel zo’n stoere vrouw die op dit moment haar motorrijbewijs aan het halen is. Knap hoor! 

Maar waarom worden motoren steeds populairder? Ook in mijn stad Amsterdam rijden steeds meer motorrijders. Lijdzaam in files staan is geen hobby. Het aantal verkochte motors steeg enorm dit jaar toegenomen. Maar met name in de buitenstedelijke gebieden is de motor traditioneel populair. De motor heeft tegenwoordig een hip imago en retromodellen zijn erg in. Het is een cult, een speciale levenswijze. Bijna meer dan 25% van de vrouwen behaalde hun mottorijbewijs in de afgelopen twee jaar. Ook is uit onderzoek gebleken van de Amerikaanse motorfabrikant Harley Davidson dat vrouwen die motorrijden over het algemeen gelukkiger zijn dan vrouwen die geen motorrijden, Ook hebben vrouwen het gevoel dat ze meer sexy zijn! Het zelfbeeld van de vrouw verandert positief door het rijden op een motor!

Hoe ziet de typische vrouwenmotor eruit? Deze is er niet! Je hebt kleine lichte motoren en grote sportmotoren. Toch is het bij de aanschaf van de motor belangrijk om op enkele zaken te letten. Het gewicht van de motor is belangrijk, maar ook de hoogte van het zadel en de positie van het stuur.

Als ik dan motor zou gaan rijden, dan zou ik ook stoere  motorkleding kopen. Het oog wil ook wat! Deze stoere jas is mooi vormgegeven en past uitstekend bij het vrouwelijk lichaam. Mooi getailleerd en er zit een hoodie bij die de koude in je nek opvangt. Of de stoere motorrijlaarzen, wat vind jij daarvan?

Kleding 1 Kleding 2

Kleidng 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.