14

okt

Zeeland 9
In Travel \ Dagje weg, Reizen

Passiescore:

Tips voor een weekend met vrienden of vriendinnen

Door Tamara Schellekens

Zeeland is één van mijn favoriete vakantie-oorden. Als meisje van vier of vijf ging ik er al graag heen. We hadden al vroeg een bungalow in Renesse en kwamen er ieder jaar terug. Niet gek dat Zeeland mij aan vakantie doet denken. Ik heb ook een enorme liefde voor de zee. Als het mooi weer is of als het zonnetje ook maar een beetje schijnt, ga ik naar de zee. Gewoon voor een strandwandeling. Vorig jaar was ik er in een heel mooi vakantiepark van Landal met twee vriendinnen en hun kinderen, dit jaar mocht ik met een aantal bloggers ontdekken naar Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad hoe het is om een aantal sportieve en leuke activiteiten te doen. 

We hadden het er laatst over. Met mijn vrienden en vriendinnen van het gymnasium wilden we een weekendje weg. Soms is het best lastig om een grotere accommodatie te boeken waar toch ieder zijn privacy heeft. Eerst zou het vorig weekend zijn, maar door mindere plezierige omstandigheden in mijn familie, maar ook de familie van deze vrienden, hebben we het even moeten uitstellen. Maar vandaag ben ik voor mijn middelbare school vrienden een grotere accommodatie aan het zoeken en boeken. In juni sliepen we ook met alle bloggers in een heerlijke grote boerderij. Ieder had zijn eigen kamer met dubbele bedden, goede matrassen en een heerlijk dekbed. Boven waren voldoende badkamers zodat je ook ‘s ochtends niet in de file hoefde te staan om te douchen:-)).

Zeeland 8

Iets wat ik niet onbelangrijk vind, is eten en drinken. Op Passievrouwen zie je regelmatig mijn heerlijke restaurants en recepten voorbij komen. Daarom zoek ik ook naar een accommodatie waar je in ieder geval kunt lunchen. Welkom na een autoreis van 2,5 uur vanuit Amsterdam! Je kunt me niet vrolijker maken met tomatensoep en op zijn tijd (pas op voor cholesterol) met een lekkere omelet of gebakken ei! En heerlijke Appelaere uit de provincie Zeeland. Zeeland 7

Vorige week gooide ik een balletje op om naar Zeeland te gaan. Ik word zó enorm blij van het grandioze en uitgestrekte uitzichten in Zeeland. Het is niet zo druk als in Scheveningen, Noordwijk of Zandvoort. Soms zijn er momenten dat je zelfs het strand voor jezelf alleen hebt. Hoe mooi is dat? Op deze uitzichten word ik meteen weer verliefd als ik het zo zie…

Zeeland 2

Zeeland 3

Zeeland 9

Met deze vrienden en vriendinnen houden we enorm van wandelen. En het zijn ook nog sportieve vrienden. Stilzitten, niets voor ons! Bewegen, wandelen, fietsen, rennen, vliegeren. Dat vind ik heerlijk in Zeeland. In mijn vorige artikelen heb je al kunnen lezen over leuke sportieve activiteiten in Zeeland. Het was voor de eerste keer dat ik ging suppen en sinds dat moment doe ik dat regelmatig in de Amstel.

Zeeland 5

En na een gezellige strandwandeling neerstrijken in een mooie strandlocatie voor een einde middag borrel met wat lekkere hapjes. Een heerlijk tapasplankje met allemaal lekkernijen gaat er zeker in.

Zeeland 1

Het allerleukste vind ik echter om te gaan picknicken! Huur een fiets, electrische fiets of golfkarretje en neem een goed gevulde picknickmand mee. Uiteraard met Zeeuwse bolus waar ik mijn vingers mee kan aflikken. Verse broodjes, sapjes, beleg, (we hadden zelfs verse rabarber!), zo veel dat het bijna niet op kunt. En langs de fietspaden zijn tal van mooie plekjes waar je even kunt zitten. Kijk ook eens op deze website van de VVV Zeeland voor meer leuke groepsuitjes!

Zeeland 4

Ook in de herfst is de natuur prachtig. Een lekkere warme chocolademelk in een strandtent? Heb jij al vakantieplannen voor de herfstvakantie of een weekendje weg in het najaar? Kijk dan op deze website voor de mooiste parken in Zeeland! Ik weet zeker dat jij je zult vermaken in Zeeland: met je partner, met je gezin maar ook met je vrienden- of vriendinnen!

Zeeland 6

Deze persreis werd aangeboden door VVV Zeeland en Landal Greenparks

– advertentie –

Totaal 2 reacties

Marleen van den Westenberg

16 oktober 2017 om 11:08

Mooie foto’s Tamara! Moet toevallig een familieweekend organiseren en had niet meteen aan Landal gedacht. Zeeland is echt top.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.