15

jan

Luxe tenten 1
In Travel \ Kamperen, Reizen

Passiescore:

Vakantietrends van 2018 #1

Door Tamara Schellekens

Het regende en het bleef regenen. Vandaag was het Blue Monday. Volgens de wetenschap de meest trieste dag van het jaar. Hoe kun je beter deze dag vrolijk afsluiten? Juist! Met de vakantietrends en door plannen te maken voor je nieuwe vakanties! In de komende weken deel ik nog meer andere vakantietrends met jullie. 

Stedentrips zijn in

Citytrips zijn hot! Waar ga jij dit jaar naar toe? Vorig jaar had k het geluk dat ik naar Bratislava, Wenen, Venetië, Londen, Porto, Stockholm en Warschau mocht vliegen. Over een maand verblijf ik in het mooie Alicante. Maar wat staat er dit jaar op de planning? Ik zou heel graag nog eens terug gaan naar Rome. Dublin staat op mijn lijstje, in Madrid ben ik nog nooit geweest en ik zou best eens een stad in de koude op willen zoeken.

Luxe kamperen

Heerlijk kamperen maar dan op een luxe manier is in. Ik ken het gevoel van vroeger nog. Mijn ouders huurden een glamping tent met echte bedden, een koelkast, een klein keukentje en heel veel groen en natuur. Eigenlijk ben ik wel een luxe, maar ook avontuurlijk persoon die van een beetje comfort houd. Maar de gezonde lucht, de leuke contacten en het echte buitengevoel ervaar je echt alleen op een camping. Ik heb nog steeds goede herinneringen aan deze kampeervakanties. Naar Frankrijk, maar ook naar Zeeland. Ik kon urenlang buiten spelen met vriendjes en vriendinnetjes op de camping. Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik de eerste keer van mijn leven op de camping verliefd werd. 
Luxe tenten 3

Fitte vakanties

De naam “fictation” is helemaal in. Een reis waar je fitter van terugkomt. Afgelopen jaar leerde ik al kennismaken met yoga op het strand. De nadruk ligt bij dit soort vakanties niet op het strand of aan het zwembad, maar fietsen, yoga en hardlopen zijn een mooie combinatie.

Weet jij al waar je op vakantie gaat?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.