19

jul

images
In Travel \ Travel gear

Passiescore:

American Tourister by Samsonite

Door Tamara Schellekens

Ik kom terug uit Zweden en ben nu alweer de planning aan het maken voor de volgende vakantie. Altijd had ik Toscane op mijn lijstje staan en daar ga ik de komende weken naar toe. Uiteraard met een bezoek aan de steden Sienna, Pisa, Venetië en …. Goed om in onze passie voor travel even de nieuwe koffers van American Tourister te laten zien!

Ook ga ik voor het eerst sinds lange tijd weer met de auto op de vakantie. Mijn koffer was ook aan vervanging toe dus ging ik gisteren een dagje winkelen op zoek naar een mooie, functionele maar wel spectaculaire koffer.

Toevallig stuitte ik op de nieuwe collectie van American Tourister, het luggage merk dat stijlvolle en duurzame koffers produceert. Zij maken nu sinds 80 jaar verschillende soorten koffers en zijn van het merk Samsonite. Omdat ze dit jaar 80 jaar bestaan, komen ze met een nieuwe collectie (reis)koffers die zijn geïnspireerd op 80 jaar reizen. De koffers weerspiegelen met hun speelse uiterlijk het karakter van hun drager: modebewuste youngsters die graag waar zien voor hun geld. En door het lichte gewicht hoeft zelfs degene die haar complete garderobe mee neemt op vakantie zich geen zorgen te maken. In 80 jaar de wereld rond, met American Tourister!

Hieronder zie je een overzicht van de verschillende (reis)koffers:

Jazz – Helder, Modern en Urban

KOFFERS-1

 

Meteen vielen mij de variatie aan vrolijke en kleurrijke prints op! Dit zijn de drie stijlen van de nieuwe American Tourister by Samsonite collectie zien. Wie zegt dat praktisch saai moet zijn? De nieuwe Jazz-lijn is perfect voor degene die graag wat stijl wil toevoegen aan de vakantie, maar geen afbreuk wil doen aan het reisgemak! Deze koffers zijn verkrijgbaar vanaf € 75,00.

Ook de Vintage Collectie is een echte aanrader! The Vintage collectie biedt een blik in het rijke 80-jarige bestaan van American Tourister door de originele advertenties van het merk tussen 1950 en 1960 te illustreren op de koffers. Met de vrolijke Marine Flower collectie hoef je je nooit meer zorgen maken over of je de koffer wel kunt terug vinden op de bagageband. The Subway collectie werd geïnspireerd door het metronetwerk van grote steden en heeft daardoor een moderne en urban look. En weet je wat ook zo handig is? De (reis)koffers hebben handige en veilige ritsen en zijn ook nog eens uitgerust met vlotte wieltjes! Ik kan deze (reis)koffer dus ook gemakkelijk meenemen als ik in september een weekendje naar Parijs ga. Ook voor citytrips zijn deze nieuwe (reis)koffers ideaal! En ook goed om te weten: de koffers zijn verkrijgbaar in de verschillende maten small tot en met large. Het kan nu niet anders dat jij de show steelt de show op het vliegveld!

Malibu Spring – lichtgewicht en elegant

KOFFERS

Wil je een lichte (reis)koffer mee op vakantie? Dan is de Malibu Spring-lijn misschien iets voor jou! Deze koffers zijn gigantisch verminderd in gewicht en daardoor onderscheidend. En daarnaast zijn deze verschillende soorten ook nog eens kleurrijk en enorm stijlvol. Deze American Tourister collectie onderscheidt zich van andere koffers door de fashionable en stylish look in combinatie met de verschillende bijzondere materialen, elegante patronen en details. De kleinste koffer weegt zelfs maar 2,1 kilo. Ook valt de binnenkant meteen op: je hebt een uniek handvat waarbij je zelf een combinatieslot is geïntegreerd. Ook kun je alle kleding en beautyproducten goed verdelen in de goed georganiseerde binnenkant. De koffer is beschikbaar in drie kleuren: Lipstick Pink, Black en Navy Blue. Deze koffers zijn verkrijgbaar vanaf € 89,00.

Kijk voor meer informatie op www.samsonite.nl of www.americantourister.eu.

 

1 Reactie

Fabian

7 september 2015 om 14:16

Hi Wout,Ik kijk elke dag op je blog of je iets nieuws hebt te veeellrtn. En ik geniet ervan. Overigens, dat probleem met m’n computer is inmiddels verholpen. Tenslotte heb je ook nog een broer, nietwaar. Liefs, je moeder

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.