1

dec

Van Arendonk 1

Passiescore:

De ideaal geklede man

Door Tamara Schellekens

Het grappige is dat we bij Passievrouwen mailtjes krijgen met artikelen en aanvragen over mannen. Hoe ziet de ideale man eruit? Hoe kleedt hij zich met kerst? Stijl bij mannen vind ik erg belangrijk. Ik heb een soort passie voor schoenen, een mooi overhemd en een bijpassende riem. Het is een beetje cliché, maar kleding maken de man. Op zich val ik wel op een tikkeltje chique, klassiek en stoer. 

Het is misschien een beetje vreemd, maar ik let vrij snel op schoenen. Ik ben helemaal gek op de schoenen van Floris van Bommel. Bruine suede schoenen bij de man staan altijd goed. En als ik dan toch de voorkeur mag uitspreken, is half hoog met een gesp mijn absolute favoriet. De goed geklede man draagt voor mij in de zakelijke setting een mooi pak, een wit overhemd en half hoge schoenen met bijpassende riem. Een mooi horloge als sieraad maakt het helemaal af. Dit zie je tegenwoordig vaak in het straatbeeld: een mooie broek, een overhemd, trui en colbert. Zo mag de man thuiskomen.

Van Arendonk 2
Voor wat betreft schoenen heb ik een lichte voorkeur voor half hoge schoenen voor de winter. Bruin past overal goed bij. Of het nu met veter of gesp is, in combinatie met blauw kleur bruin enorm goed. 

Van Arendonk 4

Van Arendonk 3

Ook een overhemd met een biesje spreekt me aan. Iets bijzonders, iets opvallends. En met kerst vind ik het leuk als de man feestelijk aan het kerstdiner verschijnt. Dat mag wat mij betreft best in smoking met het kerstdiner of met oud en nieuw. Als hij het leuk vindt als ik in een mooie lange jurk naar het kerstdiner ga, dan mogen wij toch ook verwachten dat de man zich mooi voor ons kleedt? Bij vanarendonk heb je leuke schoenen. Ik ging er vroeger met mijn vriend vaak heen! Waar ga jij het liefste winkelen met jouw man of vriend?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.