11

dec

Weddings 1

Passiescore:

De mooiste trouwjurken

Door Tamara Schellekens

Trouwen? Vandaag werd ik via Facebook herinnerd dat goede vrienden twee jaar geleden zijn getrouwd. Handig die herinneringen. De meeste vriendinnen van mij trouwden voordat ze kinderen kregen, dus de meesten zijn bijna 10 jaar getrouwd. Vorig jaar vierden het eerste vriendenstel al weer hun 12,5 jarige bruiloft. Hoe snel gaat de tijd. Leuk dat ze het zo lang volhouden. Een aantal vrienden en vriendinnen van mij zijn nog niet getrouwd, dus wie volgt? Maar onlangs is de vriend van mijn zusje op z’n knieën gegaan. Waarschijnlijk gaan ze in april 2018 trouwen. Niet verwacht, maar volgend jaar gaan ze trouwen. Hoe zal mijn zusje eruit zien?

We zijn twee totaal verschillende types. Ik weet dan ook niet hoe Simone’s jurk eruit zal zien. Ik vind het moeilijk om er een voorstelling bij te maken. Vroeger wilde ik zelf graag trouwen. Dan heb je zo’n ideaalbeeld voor je. Nu weet ik het niet. Maar als ik een trouwjurk zou mogen kiezen, dan ik één van de volgende kiezen. Het is altijd leuk om plaatjes op Pinterest te kiezen.

Een ding staat voor mij vast. Als ik ooit ga trouwen, kies ik voor wit. Deze jurk vind ik mooi omdat de halter stijlvol en elegant is. Een beetje kant maar wel erg mooi. Belangrijk is natuurlijk wel dat je trouwjurk afkleedt. Daarom zou ik bij een slank lichaam absoluut voor deze trouwjurk gaan!

Weddings 1

Hier zie ik me in de avond wel in verschijnen. Lang, elegant en wederom erg mooi. Subtiel in de vrouwelijke pasvormen en niet te opvallend. Alleen ben ik benieuwd hoe je met deze lang sleep op de dansvloer staat!

Weddings 2

Bij deze trouwjurk vind ik het decolleté erg mooi. Het geeft de vrouwelijke vorm precies weer. Misschien voor deze periode van het jaar in de winter iets te koud, maar in het voorjaar en de lente lijkt me dit een mooie combinatie.

Weddings 3

Het was leuk om mijn favoriete bruidsjurken te kiezen. Wat de toekomst brengt, weet ik niet. Maar hopelijk mag ik nog genoeg bruiloften vieren! Wat vind jij een mooie trouwjurk?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.