7

apr

Schermafbeelding 2015-03-29 om 14.57.10
In Sport \ Geen categorie

Passiescore:

Rokjesdagloop 2015 een groot succes!

Door Redactie

Op eerste Paasdag vond de Rokjesdagloop voor de vierde keer plaats. Samen met de Stichting Rokjesdagloop, MS Research, Skyradio en tijdschrift Flair deden kinderen, meisjes en vrouwen mee. Er is ruim € 21.215 opgehaald voor de Stichting MS Research. Het bedrag gaat in zijn geheel naar VUmc MS Centrum Amsterdam voor onderzoek naar Multiple Sclerose. 

In de loop van de middag brak er een klein lentezonnetje door. De individuele hardloopsters maar ook vriendinnen- en business teams waren feestelijk uitgedost. Na de Stadsdeel Oost KidsRyn gingen duizenden vrouwen van start op de 5 en 10 km hardlopen. Via een speciale Rokjesdagloopactiepagina haalden de loopsters meer dan € 21.000,- op. Passievrouwen organiseerde het beautyplein en regelde de goodie bags. Wij zijn OPI, Dermalogica, Beautea, YourGift en Andrélon zeer dankbaar voor hun medewerking. Ook willen we alle participanten van het beautyplein van harte bedanken.

Rokjesdagloop

Het was een groot succes en wij hopen jullie allemaal volgend jaar weer te zien! Volgend jaar is het lustrum want dan wordt de Rokjesdagloop voor de vijfde keer georganiseerd. Ook zullen we dan met Passievrouwen het beautyplein en de goodiebags weer gaan organiseren.

Schermafbeelding 2015-04-07 om 21.32.49

Kijk voor meer informatie op www.rokjesdagloop.nl. We zullen jullie de komende weken op de hoogte houden van de leukste ladies runs van Nederland. Heel veel hardloopplezier gewenst in de komende maand!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.