23

jun

Knipsel
In Sport \ Geen categorie

Passiescore:

When you need some inspiration

Door Redactie

Ben je even vergeten waarvoor je al die uren doorbrengt in de sportschool of waarom jij een rondje hardlopen zo lekker vind? Is je motivatie ver te zoeken en heb je geen idee waar je ‘m vandaan moet halen? Volg dan deze toppers op Instagram.

1. @DEARGOODMORNING
Deze power vrouw weet met haar selfies, vlogs en blogs iedereen weer te motiveren! Haar echte naam is Lienke de Jong en ze is (pas) 25 jaar. Sinds kort heeft ze haar fulltime job en ‘zekerheidje’ ingeruild voor het avontuur als zelfstandig ondernemer. Deze ‘morningfreak’ is dus alleen nog maar bezig met vloggend en sportend de wereld over gaan waarmee ze iedereen wil inspireren.

deargoodmorning.PNG 1

2. @SOPHIEKIT
Een super toegankelijke fit chick die veel inspirerende transformations deelt. Hierdoor word je er weer bewust van dat niets onmogelijk is! Ook laat ze zien dat ze intens geniet van ‘gewoon lekker eten’en dat daar niets mis mee is! Dat is ook wel eens fijn om te zien:)

sophiie

3.@FITGIRLROOS

Roos is een prachtige krachtvrouw die haar levensstijl op iets ‘latere’ leeftijd heeft omgegooid. Roos doet alleen dat wat zij leuk vind en waar zij zich lekker bij voelt. Dat wil zeggen fanatiek sporten, maar ook genoeg tijd vrij maken voor een lekker hapje en drankje. Een echte levensgenieter die haar balans helemaal gevonden heeft! Haar gouden tip is om je lichaam met liefde en respect te behandelen èn doe alleen dat waar jij plezier aan hebt.

roos

Hopelijk helpen zij je bij het terug vinden van je motivatie en krijgt je fit journey weer een boost!

Door: Nadieh Oosterlaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.