1

mrt

Lapland 10
In Travel \ Reizen, Travel gear

Passiescore:

Fotodagboek: Lapland en Alicante

Door Tamara Schellekens

Februari is al een korte maand en het is voorbij gevlogen. Morgen is het weer maart. Met twee leuke reizen naar Lapland en Alicante had ik niet het gevoel dat ik veel in Amsterdam was. Toch denk ik door deze winterse temperaturen met weemoed terug aan Lapland. ‘s Nachts was het daar -31 graden en een week later ging ik naar Alicante waar het 25 graden was. 

Lapland was in één woord geweldig. Het stond al een tijdje op mijn bucketlist en het is werkelijkheid geworden. Samen met acht journalisten en twee medewerkers van Voigt Travel, dé specialist voor Lapland, Finland, Zweden en Noorwegen maar ook in de zomer het zuiden van Europa, was ik uitgenodigd op persreis. Er komt binnenkort nog een uitgebreid artikel en reisvlog aan! Het was zo koud dat mijn haren bevroren waren.

Lapland 4

Met de huskyslee, wat een super leuke ervaring!

Lapland 9

Heerlijke gerechten uit Lapland. Verse soep van vis, heerlijke warme thee en warme chocolade. Een bezoek aan Sami, de inheemse inwoners van Lapland.

Lapland 5

Als je naar Lapland gaat, ga je toch ook een beetje voor het Noorderlicht. Deze foto is gemaakt door Marlous van Liefde voor reizen.

Lapland 1

Een mooie zonsopgang bij het meer.

Lapland 11

De persdag van House of Rebels met mooie merken.

Persdag House of Rebels

Ik leefde meer uit verschillende tassen: schoudertas of toch rugzak? Rugzak om mee te nemen naar Lapland, praktisch en handig. In Alicante was het ruim 25 graden en hebben we heerlijke vakantiedagen gehad. Valentijnsdag wordt groots gevierd in Spanje, soms wel drie dagen lang. Bij Cosmo Taberna proefde ik een heerlijke tomatensoep.

Alicante 5

Tapas!

Alicante 3

Alicante 2

En ik woonde de première bij bij FC Hyena voor de introductie van WOWN!  Een nieuw merk, bedacht en gerund door creatieve geesten en drie grote Nederlandse bloggers op het gebied van interieur. Anki Wijnen van Zilverblauw, Suzanne de Jong van &SUUS en Souraya Hassan van Binti Home hebben speciaal voor Kwantum  een unieke collectie ontworpen in hun eigen en herkenbare stijl.

WOWN

Een nieuwe maand. Nu nog dikke sneeuw, ijs en koude, maar wie weet, komt het voorjaar eraan! Maak er een mooie maand van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.