13

sep

Advertorial Aldoor 4

Passiescore:

Bereid je voor op de herfst!

Door Tamara Schellekens

Storm, regen, wat een weersomstandigheden deze week! Bah. Eigenlijk houd ik er helemaal niet van. Op zich vind ik de herfst een prima jaargetijde maar dan denk ik meer aan lange boswandelingen, heerlijke wildgerechten en lekker naar de sauna gaan. Maar de herfst betekent ook: laarzen, panty’s, lekkere warme sjaals, chocolademelk. Tijd om te shoppen! Vandaag zet ik mijn nieuwste herfstaankopen op een rijtje! 

Zwart blijft mijn favoriete kleur. Het is stijlvol, kleedt goed af en is tijdloos. Ik ka het altijd dragen en ben nooit overdressed en val nooit op. Iedere herfst koop ik altijd een mooi, nieuw en stijlvol jurkje. Maar ook blauw vind ik een erg prettige kleur om te dragen.

Advertorial Aldoor 1

En een heerlijke volle sjaal. Meestal iets lichter dan zwart en bij voorkeur grijs. Goed om bij mijn zwarte lederen jas te dragen en altijd goed te combineren met een donkere of iets lichte jas. Een aantal jaren geleden kcht ik de duurste jas ooit, dus voorlopig moet ik daar nog even mee doen!

Advertorial Aldoor 3

En aan deze schoenen geef ik traditioneel de voorkeur. Een mooie pump met lak. Tijdloos, bij meerdere gelegenheden te dragen en nog steeds mijn grote favoriet. Ik draag hem in de winter, maar ook in de zomer. De komende weken weer lekker veel tijd om te shoppen. Veel bestel ik nu online. Op een of andere manier heb ik niet altijd zin om naar de stad te gaan.

Advertorial Aldoor 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.