21

feb

Zakelijke kleding 3
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

Stijlvol op de werkvloer: accessoires die je een elegante businesslook geven

Door Tamara Schellekens

Wanneer je werk om een bepaalde dresscode vraagt, kan het soms lastig zijn om je hiernaar te kleden zonder je eigen stijl op te geven. Toch zijn er altijd wel manieren om jouw eigen stempel op een outfit te drukken. Met een paar simpele accessoires creëer je in een handomdraai een businesslook die aansluit bij jouw persoonlijke smaak. Vaak is er veel meer mogelijk dan je in eerste instantie denkt!

Een mooie tas

Een simpele manier om je outfit af te maken: draag er een mooie tas bij. Praktisch, want je kunt er van alles in kwijt, maar een tas geeft ook een edge aan je look. Wanneer je elke dag een stapel papieren en een laptop mee moet nemen naar je werk, ben je wellicht geneigd comfort boven stijl te verkiezen. Maar er zijn tal van tassen die beide eigenschappen met elkaar combineren. Kijk bijvoorbeeld hier voor stijlvolle exemplaren, die bovendien groot genoeg zijn voor een laptop.

Parels en horloges

Misschien niet iets waar je het eerst aan denkt bij sieraden, maar horloges kunnen wel degelijk tot deze categorie worden gerekend. Ze kunnen een zakelijke uitstraling versterken of juist meer elegantie toevoegen aan je outfit. Een verrassend divers assortiment heeft bijvoorbeeld het merk Seiko, dat je onder meer in deze webshop vindt. Ook met parels kun je de plank haast niet misslaan. Eenvoudige pareloorbellen of een simpele parelketting geven je direct een chique en tijdloze look.

Zakelijke kleding 3

Schoenen als basis

Het grote voordeel van geweldige schoenen die geschikt zijn voor op kantoor, is dat ze het aankleden gedurende de werkweek gemakkelijker maken. Met de outfitplanningsmethode start met de schoenen baseer je de rest van je outfit op de stappers die je graag wilt dragen die dag. Het investeren in kwalitatief hoogwaardig schoeisel geeft je outfit dus niet alleen een stijlvolle finishing touch; het bespaart ook tijd. En de mogelijkheden zijn ook nog eens enorm divers: van leren laarzen, loafers, brogues en elegante pumps in de winter, tot vrouwelijke sandaaltjes en muiltjes in de zomer. En misschien zijn zelfs nette sneakers wel geoorloofd bij jou op kantoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.