2

okt

Ooakjewelz 3
In Fashion \ Accessoires, Musthaves

Passiescore:

OOAKjewelz: ‘follow your bliss’

Door Redactie

Ken je OOAKjewelz al? Een Nederlands sieraden en accessoires merk dat vooral bekend staat om haar originaliteit, oog voor detail en vakmanschap. Opgericht in 2012 door Karin van Rijn, die met haar onderwijsachtergrond en jarenlange ervaring als docente haar passie voor sieraden en design ging volgen. 

Winter collectie

Eye-catching oversized armbanden, fijnere bandjes met fonkelend Swarovski kristal en accenten van Italiaans leer. De winter collectie van OOAKjewelz is glamorous en super stijlvol! Alle sieraden zijn stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit enkel de beste materialen.

De amrbanden zijn subtiel en elegant óf juist robuust en echte statement pieces. Dit seizoen vult OOAKjewelz de collectie armbanden aan met verrassende oorbellen! De materialen van leer, schelpen en edelstemen in combinatie met Swarovski kristallen zorgen voor een spannende uitstraling. Zo verander je jouw simpele zwarte jurkje in een waardige feestoutfit!

 

OOAKjewelz

 Andere collecties van OOAKjewelz

Naast de jaarlijkse seizoensgebonden collecties, werken ze bij OOAKjewelz aan nieuwe unieke stukken gedurende het hele jaar, geïnspireerd door de dagelijkse stemming, ontdekkingen, reizen en trends. In deze unieke collecties staat de onderscheidende en luxe stijl centraal:

Classics – geïnspireerd op de gypset levensstijl

One of a kind – een kans, een stuk, een eigenaar

Exclusives  – presentatie van de ‘meer is meer’ trend met show stopping statement sieraden

Bridal – een elegante collectie van toekomstige erfstukken

Word jij ook zo hebberig van de mooie, kleurrijke en unieke sieraden van OOAKjewelz? Neem snel een kijkje op www.ooakjewelz.nl en laat het ons weten! It’s all about the tiny treasures that put a smile on your face! 

Door: Veronique Jilisen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.