30

sep

foto 2 (3)
In Fashion \ Evenementen

Passiescore:

Primark Arnhem is sinds vandaag geopend!

Door Redactie

Vandaag was het dan eindelijk zo ver en opende de Primark in Arnhem haar deuren, al weer de 10e Primark van Nederland. Ondanks dat er in Nijmegen nu ook een Primark zit was het vandaag hartstikke druk! Om 9.00 uur stonden de eerste fans al in de rij en om 11.00 uur opende de Primark haar deuren voor alle bezoekers.

Net zoals bij de andere Primark openingen werden we verwelkomt met een lekker ontbijtje en een drankje. Eerst hebben we de winkel op eigen houtje mogen ontdekken. Vervolgens waren er een aantal speeches en werden we opgedeeld in groepen en rondgeleid door de winkel. Natuurlijk hebben we ook nog even geshopt!

Primark Arnhem zit in de Ketelstraat, in het oude pand van de Bijenkorf. Deze Primark heeft niet zoals de meeste Primarks drie verdiepingen, maar deze heeft er twee. Desondanks is de winkel heel erg groot en loopt het heel ver door naar achter. Mensen die weleens in de Bijenkorf zijn geweest, kunnen zich hier vast een beeld bij vormen! Op de begane grond vind je alle damesartikelen zoals kleding, make-up, lingerie en een heel groot panty – en sokkenassortiment. Op de eerste verdieping vind je de herenkleding, kinderkleding en de home afdeling.

foto 1 (3)

Na het aftellen, stroomde de winkel vol met enthousiaste fans van Primark. Er stonden verschillende werknemers en mensen in dierenpakken een vrolijk welkomstcomité te vormen. Juichend, met ballonnen en liedjes, werd iedereen ontvangen. De rij buiten was ontzettend lang, een van de langere die we bij Primark hebben gezien.

Door de hele stad was Primark te zien: er zaten stickers (pijlen) richting Primark op de grond, er reden werknemers op Primark-Segwheels (elektrische step 😉 ) rond en waren er fietstaxi’s van station naar Primark beschikbaar! Je kon er dus echt niet om heen.

Zijn jullie vandaag ook al langs geweest? Of ga je binnenkort een kijkje nemen? Laat het ons weten via onze social media pagina’s! 

Door: Stephanie Vluggen en Fleur van Welie

1 Reactie

Romy

22 februari 2022 om 02:03

Ik ga morgen ook mijn werk naar Arnhem enkel even een kijkje komen nemen .

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.