20

jun

PhotoGrid_1371737532721
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

Sun-fun-glasses

Door Michelle Mahulete

De afgelopen dagen heeft de zon heerlijk geschenen en als ik de weersverwachtingen mag geloven staan ons nog meer mooie dagen te wachten. Toen ik afgelopen week lekker in de auto zat en mijn ogen een beetje dicht moest knijpen vanwege de felheid van de zon bedacht ik me dat het tijd was voor een nieuwe zonnebril! Met de vele trends en mooie modellen moest ik even achter de laptop kruipen om te zien wat ik voor deze zomer graag wil hebben. Tijdens mijn kleine research ben ik een hartstikke leuke site tegengekomen die ik graag met jullie wil delen.

Logo

De website www.sungalsscurator.com heeft een enorm aanbod in brillen van diverse designers. De statement zonnebrillen zijn extravagant, opvallend en gewaagd. De versieringen op de zonnebrillen verschillen van porselein, Swarovski kristallen, veertjes tot kettingen. Enkele brillen zul je vast herkennen van o.a. Lady Gaga, Rita Ora, Dita von Teese, Beyoncé en Gwen Stefani die al grote fans zijn deze kunstige monturen.

HOT PINK 2

SWAROVSKI

 

PhotoGrid_1371737701815

PhotoGrid_1371741486083

 

 

 

 

 

 

 

PhotoGrid_1371738504334

 

 

Ik kan me voorstellen dat de zonnebrillen niet bij iedereen in de smaak vallen en deze op zouden willen zetten. Maar de website is een aanrader om te bekijken. Je kunt je er namelijk wel door laten inspireren. Bekijk de mooie fotografie in de lookbooks. Veel trendy monturen zijn namelijk afgeleid van de (extravagante) modellen als deze. Denk aan de bril van Rihanna met een ketting.

Zelf kies ook ik voor veilig en hou van klassieke of ook wel vintage modellen, maar vind het heel erg leuk om te zien dat mensen zulke brillen durven te dragen. Misschien een keer voor een extravagant feestje. Naast alle verrassende monturen heb ik op de website ook een aantal minder opvallende zonnebrillen gespot die meer bij mij passen. Geef mij maar een van de brillen zoals hieronder  afgebeeld en  ik ben happy.

PhotoGrid_1371737650647 (1)Ik ben benieuwd wat jullie vinden van de kunstwerken. Hebben jullie nog tips? Laat het me dan weten, want ik heb nog steeds geen nieuwe bril gekocht.

 

 

 

 

 

 

 

1 Reactie

Lisanne

23 juni 2013 om 22:56

Wat een geweldige zonnebrillen!! Helaas kan ik ze niet dragen, ik moet een zonnebril op sterkte.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.