13

jun

Gatsby-logo-450x326
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

Twenties Glamour

Door Michelle Mahulete

We mogen al een tijdje genieten van de nu nog in de bioscoop draaiende film The Great Gatsby. Het boek is al lang een van mijn favorieten en de film is geweldig. Zeker als je net zoveel als ik van glam en vintage houdt. Want wat zijn die kostuums en de entourage oogverblindend! Een visueel feest van weelde en vintage grandeur! Het heeft mij de dag erna direct geïnspireerd om mooie glamour accessoires te gaan zoeken voor mijn zomerlook.

PhotoGrid_1370961059484

De Twenties Glam is extravagant met statement sieraden, franjes, cocktails, donker rode lippen  en wat ik natuurlijk ook even moet benoemen zijn de mannen mooi in het  pak (*swoon*). In de zomer draag ik veel goudkleurige sieraden, omdat ik vind dat dat het mooiste past bij mijn zongebruinde huid. Het is nog best een klus om dé grote sieraden te vinden die bij je passen en waarmee je een ‘’statement’’ wil maken. De collectie van Rachel Zoe, stylist en designer, vind ik prachtig en is helemaal wat ik zoek. Deze sieraden zijn niet alleen mooi voor een gelegenheid, maar ook goed te dragen in het dagelijks leven. Just spark up your life!

Collage-twenties

Hoewel de sieraden precies zijn wat ik zoek, is het prijskaartje dat helaas niet. Maar zeker de moeite waard om voor te sparen. Natuurlijk is dit ook ter inspiratie. Bij meerdere bijouterieën heb ik namelijk sieraden gezien die hier op lijken. Vooral cocktailringen kom je steeds meer tegen. Ook de H&M en Zara verkopen steeds meer statement kettingen en armbanden. Deze zijn mooi en betaalbaar. Hopelijk ben je net als ik geïnspireerd om jezelf te versieren met zulke eyecatchers and be glamorous everyday!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.