24

mrt

IMG_1143 (2)

Passiescore:

Trouwen: de trends van 2019

Door Redactie

Trouwen? Met de bruiloft van mijn zusje, haar man en hun kinderen in 2018 nog vers in het geheugen, blijft trouwen altijd een speciaal moment. Ik heb ik minder bruiloften dan een aantal jaren geleden. Toch heeft een vriend zijn vriendin ten huwelijk gevraagd en zij gaan in juni trouwen. Wat zijn de bruiloft trends van 2019? Hieronder zet ik de trends en een aantal leuke ideeën op een rijtje! 

Het eerste moment 

Vroeger woonde het bruidspaar nog niet samen. De bruid kwam van de trap en de bruidsheer zag de trouwjurk voor de eerste keer. Voorheen was dit een intiem moment van het bruidspaar, maar je ziet steeds meer dat het wordt gedeeld met vrienden en familie. Het wordt een moment om vast te leggen met je dierbaren in de omgeving!

Personal touch

Een bruiloft blijft een bijzondere gebeurtenis. De persoonlijke touch! Gepersonaliseerde naamplaatsen, speciale menukaarten, welkomstbordjes, persoonlijke wijnglazen en uitnodigingen en illustraties. Je kunt het zo gek mogelijk niet bedenken. Bruidslingerie is vaak ook persoonlijk. Ik kan me nog herinneren dat een vriendin heel lang geleden vroeg om met haar mee te gaan naar ‘s-Hertogenbosch. In de bruidslingerie gaat er een wereld voor je open!

IMG_1143 (2)

Blauw is de trouwkleur 

Ik moet er nog even aan wennen. Maar de jute wordt ingeruild voor een verfijnde, elegante look. De koninklijke blauwe kleur Princess Blue is de kleur voor 2019. Ook de Eclipse kleur past hier goed bij. Het huwelijk van prins Harry en prinses Meghan hebben geïnspireerd en dit zal er zeker mee te maken hebben. Ook het thema sterren, sterrenhemel is een geliefd thema tijdens de trouwerijen van dit jaar. Ook de korte trouwjurk is in dit jaar!

IMG_1144

Velvet 

De velvet look is een andere trend, die je vaker zult terugzien deze lente en zomer. Bijvoorbeeld bij je bruidsschoenen, het kussentje om de ringen op te leggen of als ander onderdeel van de ceremonie. Goud is ook een terugkerende kleuren in de bruiloften van dit jaar. Chique, eventueel te combineren met blauw of neontinten.

Duurzaam

Ook in het bruiloftthema die je duurzaam terug komen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van minder plastic, duurzaam en biologisch eten bij het diner, bloemen die je bij een andere gelegenheid weer kunt hergebruiken of het geven van cadeautjes als herinnering die je niet snel weggooit.

Heb jij deze zomer of lente een bruiloft? En wat is jouw favoriete bruidsjurk?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.