3

apr

IMG_1313

Passiescore:

Als ik ooit zou trouwen…de mooiste trouwjurken van 2019

Door Redactie

Soms krijg ik wel eens de vraag of ik ooit zou willen trouwen. Als ik de prins op het witte paard vind, dan zou ik dat wel leuk vinden. Alleen dan wel anders dan de standaard dag. Overdag een intiem klein gezelschap en geen ceremonie met de teveel toeters en bellen. Juist een persoonlijke speech over hoe leuk je elkaar vindt en een mooie toespraak van de ambtenaar van de burgerlijke stand. In 2018 trouwde mijn zusje en dat was een geweldige dag. Zoals zij en haar man het hebben georganiseerd, vond ik leuk. Een mooie locatie, een walking dinner niet te veel speeches en ‘s avonds een DJ.

Mijn ideale bruiloft 

Mijn ideale bruiloft is een dag in een mooie tuin op een landgoed met een wijnproeverij en heel veel lekkere kaas. Het diner moet ook top zijn met allemaal kleine hapjes. En ‘s avonds een groot feest met een goede DJ of band waarbij iedereen lekker kan dansen maar ook kan loungen. Voor ieder wat wils. Ook zou ik als huwelijksreis naar een schitterend eiland willen met een heel mooi blauwe zee en een zandstrand. Eén week alle tijd voor elkaar en terugblikken op deze mooie dag. Dan staan de Malediven, Mauritius en Hawai wel op mijn bucketlijst.

Trouwjurken

Natuurlijk is de trouwjurk ook een belangrijk onderdeel van de dag. Ik draag altijd graag jurkjes en vind het belangrijk dat ze elegant zijn. Het hoeft voor mij niet te veel poespas te zijn. Een beetje kant, een mooie lijn en stijlvol, dat zijn de kenmerken waar ik vaak op let. Hieronder vind je een impressie waarbij ik een selectie heb gemaakt.

Deze trouwjurk heeft een spannend decolleté. Hier zou ik zelf niet zo snel voor kiezen, maar ik vind het wel mooi.

26580Zuidoost

 

Persoonlijk geef ik meer de voorkeur aan een decolleté met bandjes. Ik vind deze bruidsjurk erg mooi met kant.

IMG_1311

Ook deze trouwjurk vind ik prachtig! Het is echt een plaatje!

IMG_1312

Dit is één van mijn favorieten: heel subtiel bovenstuk met een hele mooie afwerking. Ook wel een beetje klassiek.

IMG_1313

Zo kom je als bruid stralend voor de dag! Wauw!

IMG_1315 (2)

Ook hier kun je in schitteren tijdens jouw dag.

IMG_1315 (3)

Dit is het klassieke model. Ik zie mezelf hier niet in shinen, maar heb hem toch opgenomen in de collectie.

IMG_1316 (1)

Ook de bruidsjurk met sleep mag niet ontbreken. Ik zou dat minder snel dragen, maar vind het wel mooi bij anderen.

IMG_1317 (1)

Trouwjurken bij Weddingwonderland vind je in een groot assortiment en vele verschillende stijlen. Wat is jouw favoriet? Het is en blijft toch altijd leuk om naar de mooiste bruidsjurken te kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.