27

jun

Zeeland wetsuit

Passiescore:

De leukste watersporten in de zomer + kledingadvies

Door Tamara Schellekens

Wat een geweldige zomer hebben we tot nu toe! Ik kan er wel aan wennen. Ook heb ik in deze periode leuke persreizen op het programma staan waarbij in Flevoland en Groningen de watersport op het programma stond. Ik ben eigenlijk wel dol op water. Maar toch is het soms te koud en dan is het fijn om een goede wetsuit aan te trekken. Wat zijn de leukste watersporten?

1. Kanoën

Tijdens mijn laatste vakantie in Thailand, ben ik lekker gaan kanoën. Maar eigenlijk ga ik bij iedere gelegenheid wel een kano huren. Het is enorm ontspannend om per kano het gebied te ontdekken. Hoe leuk is dat?

2. Suppen

Vorig jaar in Zeeuws-Vlaanderen heb ik voor het eerst leren suppen. Suppen, oftewel Stand Up Paddeling, is op dit moment de snelst groeiende watersport. Hoewel het niet extreem koud was, is het toch wel fijn als je een wetsuit aan kan trekken. Jobe heeft leuke wetsuit dames en nu ik steeds vaker op het water ben te vinden, overweeg ik om een eigen wetsuit aan te schaffen. Het voelt gewoon prettig als je een eigen wetsuit heb. Ik kwam op de website van Jobe terecht en ze hebben een mooi assortiment voor vrouwen. Je hebt verschillende soorten en maten.

Zeeland wetsuit

3. Waterskiën 

Dit staat nog steeds op mijn lijstje om te doen: waterskiën. Misschien komt het er deze zomer wel van. Ook hier is het handig om een wetsuit te dragen als het water nog te koud is.

4. Kitesurfen

Helaas was het vorig jaar in Zeeuws-Vlaanderen niet mogelijk om te gaan kitesurfen. Er stond te weinig wind dus we konden niet het water op. Maar dit wil ik zeker nog gaan proberen!

5. Varen

Mijn favoriet van deze zomer: varen met de sloep. Gemiddeld neem ik een keer per week mijn sloepje mee om te gaan varen. Wat is er lekkerder op het water na een lange dag werken? En ook in Fleovoland en Groningen stond de excursie met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.