3

apr

Jayno 2

Passiescore:

De nieuwste trends in jongens- en meisjeskleding voor de lente

Door Tamara Schellekens

Wat zijn de kindermode trends van dit seizoen, voorjaar 2018? Strijkplaatjes, patches, vintage kledign met borduursels, jungle en tropische prints en lekker comfortabele sportmode voor kinderen. In dit artikel laten we jullie graag de trends van dit voorjaar en de zomer zien voor kinderen. Voor jongens en meisjes. Houd jouw dochter van eenlange rok? De maxi dress is helemaal terug van weggeweest. 

Maxi dress

De maxi dress is helemaal in. Lekkere lange rok , een opvallende split en tot over de knie.

Sportmode

Voor kinderen is het belangrijk dat kleding lekker zit en comfortabel is. De sportkleding van dit seizoen doet het dan ook goed bij de kids. Joggingbroeken, jogpants en sweaters hebben een hoog fashiongehalte dus dat zit heerlijk deze zomer.

Jayno 2

Goud en zilver

Metallic, goud en zilver zijn opvallende tinten in deze lente en zomer. Dit kun je uitstekend combineren met wit, olijfgroen of kaki, de nieuwe kleur van deze zomer.

Jungle en botanische trend

De Botanische stijl is helemaal terug. Een beetje in de sfeer van de jungle zie je de kleur groen regelmatig terugkeren in het modeseizoen. Tropische prints brengt je nu al helemaal in de zomer.

Jayno 1

Vintage

Leuke borduursels en vintage kleding zijn helemaal in. Romantische patronen op een rokje of een broek. Een leuke twist en net een wat luxere uitstraling. Leuk als extra versiering en leuk voor je kinderen om dit samen met jou uit te kiezen.

Strijkplaatjes en patches

Helemaal hip zijn de prints op spijkerjasjes, patches op shirts en broeken. Niet alleen op knieën en ellebogen, maar overal kun je ze op plakken. Jongenskleding nodig? Kijk dan eens bij Jayno. Meisjeskleding vind je er ook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.