5

okt

Elite Model 1
In Fashion \ Evenementen

Passiescore:

Elite Model Award 2013

Door Tamara Schellekens

Vrijdagavond zaten we namens Passievrouwen Front Row bij de Elite Model Award. Na een spannende finale vol spektakel op de catwalk, mode en strakke poses riep Director of Elite Model Look Victoria Da Silva Jaimie de Jong uit tot de winnares van de Elite Model Look Nederland 2013.

Elite Model 2

Dit jaar was er voor het eerst ook een wedstrijd voor de heren. In de goed gevulde Harbour Club Amsterdam werd ook Jan Francken gekroond tot de eerste mannelijke Nederlandse Elite Model Look winnaar. De jury bestond uit: modejournalist Karin Kuijpers van Metro Mode, Danie Bles, Haar & Make up specialist Rob Peetoom, Victoria Da Silva, International Director of Elite Model Look en Sven Gruber van Elite Amsterdam. Jaimie en Jan wisten te overtuigen van zijn potentieel als topmodel.

Finale in China 
Jaimie, die tijdens de finale straalde in creaties van Danie Bles, viel volgens de jury op door haar eigentijdse look en prachtige gelaatsvorm. De grandioze World Final vindt plaats op 27 november in Shenzen China. Jaimie kan zich, met een jaarcontract bij Elite Model Amsterdam, nu focussen op haar deelname in Shenzen. Daar zal ze samen met 59 andere winnaressen uit alle vijf de continenten deel zal nemen in een twee weken durende model-bootcamp, die uiteindelijk eindigt in de finalestrijd om de titel Elite Model Look 2013.

Elite Model 1

Ook Jan wist met zijn engelachtige look de jury te overtuigen en hij heeft een driejarig contract bij Elite Model Management Amsterdam gekregen. We verwachten hem dus de komende tijd terug te zien in mooie shoots.

De winnaars ontvingen uit handen van Sven Grüber, Victoria Da Silva en Marvy Rieder de felbegeerde titel en de presentatrice en topmodel zal hen met haar marVie foundation ook voorzien van advies in hun eerste schreden in de modellenwereld.

Na afloop van de finale spraken we nog met de winnaars. Winnares Jaimie ziet een droom uitkomen: “Het was een geweldige ervaring, ik ben ontzettend blij en zie enorm uit om naar Shenzen te gaan”. Jan hoopt op een internationale doorbraak: “Ik ben ontzettend blij en zie dit als een start van een fanstastisch avontuur, waar ik door dicht bij mezelf te blijven mijn internationale dromen hoop waar te maken”.

Ook Elite Model Look Nederland is super trots op haar winnaars: “We have an amazing amount of talent in the Netherlands and I feel that we are going to be seeing a lot of both Jaimie and Jan in the coming years”. aldus Sven Gruber Director of Elite Model Management Amsterdam.

 De Elite Model Look World Final kun je terugkijken via www.youtube.com/EMLNederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.