4

okt

cv
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Spijkers en Spijkers opent webshop

Door Wendy Versteeg

Spijkers en Spijkers is het label van de Arnhemse designers en tweelingzusjes Truus en Riet Spijkers. De zusjes hebben een historische fascinatie voor de jaren ’20 wat nadrukkelijk tot uiting komt in hun designs. Deze Nederlandse tweelingzussen zijn geboren op 12 maart 1970 in Hardenberg. Zij studeerden in 1993 respectievelijk 1994 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem aan de afdeling modevormgeving, en volgden in 2000 de masteropleiding aan het Fashion Institute Arnhem. In datzelfde jaar toonden ze hun collectie ‘Girlfriend’ aan de internationale modepers in Parijs.

Wij vinden het te gek om jullie te melden dat de kleding van Spijkers en Spijkers nu ook online verkrijgbaar is. Wij hebben natuurlijk onze favorieten uit de herfst/wintercollectie even voor jullie op een rijtje gezet:

spijkers

Spijkers en Spijkers over de lancering: “Wij vinden het geweldig dat iedereen uit heel Nederland nu onze collectie kan kopen. Hoe leuk is het als wij onze collectie terug gaan zien op straat!”

De Fall Winter 2013 collectie van Spijkers & Spijkers is vanaf heden verkrijgbaar via http://spijkersenspijkers.nl/shop/. Neem snel even een kijkje!

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.