7

jun

IMG_20130604_185617
In Fashion \ Evenementen

Passiescore:

Hair Meet Wardrobe: kennismaken met TONI&GUY

Door Lianne Schmidt

 

mark

Deze week was Passievrouwen aanwezig bij het event van TONI&GUY, een bijzonder mooi merk! Je kent het misschien wel van de gelijknamige salons, maar ook de haarverzorgingsproducten worden steeds populairder. En dat is niet voor niets, want TONI&GUY is niets minder dan ‘hair fashion’, waarbij de laatste trends op modegebied gevolgd worden. Maar het merk volgt niet alleen trends, het creëert ze ook voor bekende designers tijdens onder andere de Fashion Weeks. En dat allemaal met fijne producten die je gewoon bij de drogist kunt kopen – genoeg om ons nieuwsgierig te maken dus!

56201318413

Global Hair Ambassador Mark Hampton vertelde veel meer over de combinatie van haar en fashion. Volgens hem is haar een essentieel onderdeel van de complete look, zeker bij de Fashion Weeks. Het maakt een stijl compleet maar kan deze ook compleet transformeren, zoals ook styliste Renu Kashyap liet zien. Met de drie collecties Glamour, Casual en Creative kun je makkelijk de haarproducten kiezen die perfect passen bij jouw stijl. Daarnaast is er een Prep collection én een Cleanse & Nourish Collection, dus ook aan verzorging is gedacht. Mix en match tussen de verschillende lijnen of volg die ene trend die bij je past, met TONI&GUY kan het allemaal!

562013183328

De kappersstoelen stonden klaar, tijd voor een make-over! Florian voorzag mij van prachtige fifties krullen, geïnspireerd op een combinatie van de glamour en creative trends. De van oorsprong Franse kapper vond Nederlandse dames opvallend hip op haargebied, altijd leuk om te horen natuurlijk. Op mijn beurt was ik erg onder de indruk van zijn stylingkunsten, goed om te weten dus dat hij bij de TONI&GUY salon in Magna Plaza (Amsterdam) meer van deze mooie kapsels verzorgt.

Natuurlijk lees je binnenkort meer over de fijne producten van TONI&GUY! Ben je al nieuwsgierig geworden, neem dan eens een kijkje bij één van de zeven Nederlandse TONI&GUY salons – of bij de Etos natuurlijk, want ook daar is het merk gewoon verkrijgbaar. Wij zijn in ieder geval al fan!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.