9

jun

Just Marie Jewellery-NeckG8 pastel wit-99,95 euro-www.just-marie.nl
In Fashion \ Accessoires

Passiescore:

JUST MARIE JEWELRY – DRUZY STONES collectie

Door Wendy Versteeg

Wij Passievrouwen zijn stiekem altijd wel een beetje dol op merken van eigen bodem. Zo ook het Nederlandse Just Marie Jewellery. Deze juwelen bieden luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. Just the way we like it!

Just Marie Jewellery-EarG17 fuchsia jade-29,95 euro-www.just-marie.nl

Oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt.

De Druzy Stones collectie valt vooral op door gebruik van duurzame materialen, krachtige vormen, speels kleurgebruik en elegante, verfijnde ontwerpen. De collectie is ontwerpen voor zelfbewuste (Passie)vrouwen, om een outfit te versterken.

Just Marie Jewellery-EarG1 Bigg amazoniet jade-59,95 euro-www.just-marie.nl

Facet geslepen of gladde druppels en pegels van (half)edelstenen, omlijst door goud of zilver. Krachtige vormen en duurzame materialen, zoals druzy stenen vormen de basis van deze collectie. Druzy stenen worden gevormd op een steen, meestal door water. De collectie bestaat uit armbanden, kettingen, oorbellen en losse hangers.

De collectie is stijlvol en kleurrijk dankzij de combinatie van goud en zilver met prachtige half edelstenen zoals rookkwarts, labradoriet, amethist, lapis lazuli, groene kwarts en Afrikaanse opaal.

Just Marie Jewellery-BracG4 turquoise-89,95 euro-www.just-marie.nl

Just Marie Jewellery is verkrijgbaar bij een selectie mode- en sieradenwinkels in heel Nederland en via de webshop www.just-marie.nl.

1 Reactie

Monique

9 juni 2013 om 12:31

Armband is pretty!
Straks is even op de site rondneuzen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.