25

sep

KOIjeans
In Fashion \ Evenementen

Passiescore:

Kings of Indigo opent pop-up store in Amsterdam

Door Redactie

Het Amsterdamse denim merk Kings of Indigo opent van 8 tot en met 27 oktober hun deuren in de Jordaan, om de hoek bij de Noordermarkt.

Kings of Indigo

Een passie voor denim en lak aan de financiële crisis, de hoofdingrediënten voor de start van denim merk Kings of Indigo. Het avontuur van de drie koningen, die het merk lanceerden, begon in 2010 op een zolderkamer in Amsterdam. Vandaag de dag staat het merk bekend om zijn sterke kwaliteitsdenim geïnspireerd op Amerikaanse klassiekers en ontworpen met een Japans ook voor detail.

Pop-up store

De pop-up store brengt de nieuwe collectie tot leven en is dus een geweldige kans om K.O.I’s items goed te bekijken en aan te schaffen! Ook worden er andere leuke eye catchers en goodies verkocht van onder andere Atelier de l´Armee, Ikku, By Molle en Uncover Lab.

Maar… dat is natuurlijk niet alles. Geen pop-up store zonder leuke acties! Daarom heeft K.O.I voor oude spijkerbroeken, die niet meer te redden zijn, een leuke oplossing. Bezoekers kunnen een oude broek meenemen (ongeacht welk merk) en krijgen zo €20,00 korting op een splinternieuwe K.O.I broek. De oude ingeruilde broeken worden gerecycled tot nieuwe denim stoffen. Twee vliegen in een klap dus!

Daarnaast kunnen bezoekers van 8 tot 17 oktober, bij aankoop van een K.O.I broek, zich ook inschrijven voor een gratis indigo dipping workshop op zaterdag 18 oktober.

KOI
Ga jij een kijkje nemen bij de pop-up store in Amsterdam? Passievrouwen gaat zeker even langs, lees het verslag van ons bezoek 16 oktober op www.passievrouwen.com! Kan je echt niet wachten tot 8 oktober? De online shop, www.kingsofindigo.com, is gewoon 24/7 open!

Door: Veronique Jilisen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.