1

okt

Tramontana
In Fashion \ Geen categorie

Passiescore:

De nieuwe modetrends voor de winter

Door Redactie

De kabeltrui is terug! Als seventies girl ben ik helemaal in mijn nopjes. Alles wat ik in mijn jeugd droeg lijkt weer terug van weggeweest. Het is jammer dat ik die kleding allemaal niet meer heb, maar nu ‘comfi’ een opmars heeft gemaakt terug in het modebeeld voel ik me hip en op mijn gemak. De kabeltrui is bijvoorbeeld weer helemaal terug! Yay! En de oversized sweater ook!

Heerlijk. Ik houd van warme comfortabele kleding. Moet er alleen nog even afzaklaarsjes bij scoren, want dat is nu dé look zo begrijp ik van diverse fashionsites. Plooirokken kun je overigens ook nog steeds dragen hoor, die stonden vorig jaar natuurlijk bovenaan het fashionista lijstje. Maar dit jaar combineer je ze dus met een lekkere warme kabeltrui. Of een oversized colbert. Ja, precies, wat je in de jaren ’80 en ’90 met schoudervullingen naar school aan had. Waar we jaren later hartelijk om gelachen hebben. Nu dus hot en happening. Dat ja!

Gelukkig is de luipaardprint ook nog een topkeuze. Die vind ik toch leuker dan die schoudervullingen van vroeger. Toen niet hip, nu wel: de sportstreep. Ik vind dit toch wel één van de leukere modetrends. Draag zelf heel graag broeken met een sportieve streep aan de zijkant. Of à la Adidas. Heel leuk en tijdloos maar nu dus ook nog eens hartstikke trendy is de parelketting. Ik heb er nog geen, maar zet hem na het uitpluizen van de modetrends van dit moment op mijn verlanglijstje. ‘The new chic’ noemen ze deze look met voile jurken en blouses. Een andere term, zelfde trend, die ze gebruiken is ‘Neo Bourgeois’. Tramontana heeft deze winter weer mooie kleding die laat uitstralen wat bij jou past! Vrouwelijke kleding die je laat stralen en waarmee je er lekker vrouwelijk uitziet. Wat vind jij belangrijk bij het dragen van kleding? Leer op leer, cowboystijl riemen en alles dat glimt kun je ook weer de kast uit trekken. It’s hot in fashion!

Tramontana

Welke modetrend van deze winter vind jij het leukst?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.