28

mei

IMG_6286

Passiescore:

De essentials voor de zomer van de man

Door Redactie

Wat heeft een man nodig aan kleding in de zomer? In de zomer zijn sneakers vaak de lekkere gemakkelijke schoen voor de stad of naar het strand. Of gewoon even een terrasje pakken. Vandaag zetten we de zomerse look speciaal voor de man op een rijtje. Wat heft hij absoluut nodig? Je ziet ook dat de sneakers voor de mannen in het straatbeeld niet zijn weg te slaan en dat ze ook voor mannen aan populariteit toenemen. Wel zie je iets meer rustige en nette sneakers die veel door mannen worden gedragen. En wat dacht je van de sneakers sale komende maand?

Sneakers

De afgelopen jaren kon het niet gek genoeg met de sneakers. Veel felle kleur en vooral hoge opvallende looks waar de mannen mee paradeerden. Het kon vaak niet gek genoeg. Zelf had ik niet zon voorkeur voor allerlei pinnen of frutsels die er op zaten. Geef mij maar de meer klassieke sneaker die stijlvol is en juist met weinig accenten. Een voorbeeld is de timberland sale, deze modellen spreken mij wel aan. In 2020 zie je ook meer lage sneakers en de kleuren blauw, zwart en wit doen het goed bij de mannen. Ook passen lage sneakers uitstekend bij een look die je prima naar kantoor kunt dragen of kunt aandoen adoen met je casual outfit als je achter de computer zit om te videobellen in deze Coronatijd. Een sneaker past prima onder een nette broek met overhemd of poloshirt en goed gekamde coupe.

Wit overhemd

Ee wit overhemd is een must voor iedere must voor iedere man. Ook kun je dat goed combineren met een wit shirt eronder in de vorm van een dunne v-hals of een mooie ronding. Een wit overhemd geeft een verzorgde uitstraling en ziet er ook fris uit in de lente en zomer. Ook een andere zachte leur zoals licht blauw is in dit jaargetijde een must have.

Blauw colbert

Als je een blauwe colbert combineert met een wit overhemd krijg je automatisch een serieuzere look. Daarom is het ook handig om een bij voorkeur donker blauw colbert te hebben hangen naast de colberts die bij een strak zakelijk pak passen. Je kunt kiezen voor een colbert met sportieve stiksels of knopen of elleboogstukken.

Jeans

Een keurige en nette jeans past bij iedere gelegenheid en het is het goed om een mooie en nette spijkerbroek te dragen. Donkerblauw is altijd een goede keuze en nooit fout. Ook is het te adviseren om een spijkerbroek zonder wassing te kiezen zodat het netter is.

Lederen jack

Een leren jas voor de man is extra stoer. Maar zeker een must voor iedere man als je van een beetje stoere look houdt. Het is wel een veelzijdig kledingstuk wat je goed kunt combineren met de jeans zoals hierboven beschreven.

IMG_6286

Nette schoenen

Naast de sneakers is het ook goed om in je kledingkast een paar nette schoenen te hebben staan zodat je het kunt afwisselen. Houd dit paar schoenen een beetje netjes zonder te veel franjes zodat het in iedere setting is te combineren. Houd het vooral basic! Wat is jouw favoriet?

Sweater

Een trui is ook handig te hebben in je garderobe. Dit combineer je gemakkelijk over je overhemd als het op een avond kouder wordt. Ook hiervoor kun je weer een veilige kleur kiezen zoals grijs, beige of zwart. Je kunt hem ook over je overhemd hangen en dit maakt dat je er netjes uitziet.

Dit zijn de belangrijkste essentials van de man? Wat is essentieel in zijn garderobe? Heb jij al gekeken in zijn kast om lekker online te gaan shoppen? Heel veel plezier alvast!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.