2

sep

IMG_7246

Passiescore:

Tijd voor de nieuwe kleding van de herfst

Door Redactie

Na de zomerse temperaturen kijk je in je kledingkast en denk je misschien: “wat moet ik ook alweer aan?”. Onlangs maakte ik kennis met een kledingmerk wat ik nog niet kende: Je m’appelle. Dit is een casual-chic online kledingmerk en de stijlen spreken me erg aan. Het is heel erg gemakkelijk te combineren en het leuke is dat ze ook complete sets voor je samenstellen. De kwaliteit en prijs is prima en de frisse ontwerpen hebben een perfecte pasvorm. Ik zet graag mijn favorieten op een rij. 

Unieke collectie

Wat ik ook bijzonder vind, is dat de collectie iedere twee weken wordt veranderd en dat het dus geen massa productie is. De collectie is schaars en de kans is dus groot dat jij een van de weinigen bent die in deze kleding loopt. Je moet het dus wel in de gaten houden! Je m’appelle maakt in de kleding gebruik van het merk Travel Quality. Dat is een bijzondere stof van polyamide en elasthan en dit wordt op een speciale manier geweven waardoor bijzondere eigenschappen ontstaan; comfortabele stretch, ademend, snel drogend, niet statisch, duurzaam, slijtvast, pillingvrij, makkelijk wasbaar en UV beschermend. Juist die unieke comfortabele stretch maakt deze kwaliteit zo geliefd. Ook heel fijn is dat de stof zorgt ervoor dat je figuur prachtig uitkomt. Het draagcomfort is erg hoog omdat de stretch heerlijk is en lekker gemakkelijk zit.

IMG_7245

Denim stof is helemaal in en erg mooi. Je kunt in verschillende kledingstukken terug laten komen, maar de blazer is toch echt wel mijn favoriet.

IMG_7246

Ook in de herfst is een warme trui met een lekkere frisse kleur een must have voor de garderobe.

IMG_7247

En een jumpsuit is een tikkeltje uitdagend, maar je kunt het op verschillende manieren met een sjaal, riem of tasje erg leuk aankleden.

IMG_7249

En een tuniek is iets wat je lekker kunt dragen bij iets koudere dagen zodat je het altijd warm hebt. Je kunt dit ook mooi combineren op een spijkerbroek met een shirtje eronder.

IMG_7248

Duurzaam kledingmerk 

Je kunt de kleding van Je m’appelle heel gemakkelijk wassen en je hoeft het absoluut niet in de droger te doen. De stof polymide wordt ook vaak gebruikt voor lingerie en sportkleding en zorgt dat het transpiratievocht juist naar buiten toe wordt gebruikt. Je ziet dus geen transpiratievlekken. Ook is Travel Quality erg duurzaam omdat het met water en chemicaliën beter scoort dan katoen. Het is ook een duurzaam merk. De productie van synthetische stoffen zoals polyamide, acryl en nylon vraagt echter wel veel energie, vooral van fossiele brandstoffen. Polyester is een product van ruwe olie – geen duurzame grondstof. En omdat het transpiratievocht doorlaat, hoef je de kleding minder te wassen wat weer beter is voor het milieu.

Heb jij jouw kledingkast al uitgezocht voor de herfst?

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.