12

sep

Tamaris 3
In Fashion \ Musthaves, Schoenen

Passiescore:

Deze schoenen moet je in je garderobe hebben! Trends voor de herfst

Door Redactie

Het is gewoon fijn als je lekker kunt combineren met verschillende schoenen. En vrouwen houden ervan om een fijne garderobe te hebben met verschillende schoenen van sneakers, slippertjes tot half hoge en hoge laarzen. Voor ieder seizoen iets anders. Af te kunnen wisselen met warm en koud weer en ook voor iedere gelegenheid wat anders. 

Ballerina 

De klassieke ballerina zag je ook al in het zomerbeeld, maar komt ook weer terug in de herfst en winter. Er zit een overlap tussen de collecties en dat is alleen maar leuk. Strikjes komen ook weer helemaal terug dus voor de romantische vrouwen, die houden van een klassieke look, heb je veel keuze dit najaar. De strikjes en ballerina’s passen wel bij onze gaderobes en we kunnen dan ook niet wachten om ze te kopen. In de herfst is het lekker om weer nieuwe schoenen te kopen. Tamaris schoenen en Gabor schoenen zijn merken, waar we er vast wel één van in onze kast hebben staan. Deze schoenen zijn vaak stijlvol en goed geprijsd, niet te duur en ook voor verschillende chique gelegenheden.
Tamaris 3

Felle punten 

Powerdressing met een felle punt naar voren in de hakken zie je ook terug in de pumps. De puntige neuzen kun je blijven dragen. Een beetje balletcore en powerdressing. Ook zie je opvallende details terug in de pumps en deze herfst mag je opvallen. We schreven eerder al dat rood één van de trendkleuren is en in sommige collecties heb je ook de rode schoenen. Als je een rood accent wilt, kun je dit aanbrengen in je schoenen. Een laarsje, hakje of sneaker?

Statement schoenen 

Weet jij wat de statement schoen is? Bloemen, strikjes en pailletten, kleine subtiele details zie je terug in het ontwerp van de mooie hakken. De Marry James schoenen vind je ook in de herfst: uit de jaren zeventig een bescheiden variant met een bolle en ronde hak, soms met lak leder. Maar ook de soklaarzen zie je terug, die heerlijk lopen als pantoffels.Tamaris 1Enkellaarsjes

Als de zomer dadelijk helemaal voorbij is, kun je weer een jurkje combineren met een panty en een enkellaarsje. In enkellaarsjes heb je verschillende extra gespen, veters of je kiest bijvoorbeeld voor een lak laarsje? Het is altijd leuk om weer een nieuwe paar schoenen aan je collectie toe te voegen want ieder jaargetijde komt er weer een nieuwe collectie uit en daar moeten we toch iets uit kunnen kiezen?

Tamaris 2

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.