15

sep

Hunkemoller 1
In Fashion \ Musthaves, What to wear

Passiescore:

Weer op en top na je zwangerschap

Door Redactie

Net bevallen van je klein wondertje, maar toch niet altijd even happy? Dat is perfect normaal, want een zwangerschap doet veel met je lichaam en emoties. Hier vind je alvast vijf tips om jezelf opnieuw wat ademruimte te gunnen. Zo je opnieuw tijd te maken voor jezelf, ook met een baby in huis.  

Verwennerij

Laat je maar eens goed in de watten leggen wanneer de eerste zorgen wegebben en je stilaan gewoon geraakt aan het ritme van je baby. Heb je nood aan een ontspannende massage, vraag dan je partner om hiervoor wat tijd vrij te maken. Je spendeert zo niet alleen weer quality time met elkaar, maar kunt ook alle stress achter je laten als jonge mama. Ook al is het misschien maar voor even. Gewoon doen!

Sexy

Als je kiest voor borstvoeding betekent dit niet dat je het moet stellen met bh’s die uit grootmoeders tijd geplukt lijken te zijn. Vandaag kun je perfect investeren in een sexy borstvoeding bh die niet alleen als gegoten zit, maar ook mooi oogt en je de nodige steun biedt. Een klein cadeautje voor jezelf kan je helpen om je veranderend lichaam terug de aandacht te geven die het verdient.

Hunkemoller 1

Rust

Vaak is rust nog het enige waaraan je kan denken als je kindje opnieuw een huilbui heeft. Je snakt er misschien zo hevig naar, dat je het niet meteen kan vinden. Durf het in dat geval aan om de zorg voor je kindje voor een dag of avond aan je partner of de grootouders toe te vertrouwen. Zo heb je tijd om  iets te doen dat je leuk vindt en je ontspant. 

Comfortabel

Lijkt je lingerie niet helemaal goed te zitten na de bevalling, dan kun je maar beter investeren in wat nieuwe spulletjes. Niet alleen je buik heeft heel wat herstel nodig, maar de hele bekkenstreek. Je lichaam verandert, gun het dan ook de tijd om te bekomen van de zware inspanning. Investeer in comfortabele onderbroeken voor dames die geen druk zetten op je buik. Zo gun je jezelf alle tijd om te herstellen.

Sport

Je ligt de eerste maanden wellicht eerder wakker van je kindje ’s nachts dan van te gaan sporten en dat is maar goed ook. Te snel beginnen sporten zou nefast zijn en bovendien heb je ook mentale rust nodig om te bekomen van de bevalling. Voel je dat je stilaan weer je krachten herwint en er geen fysieke ongemakken meer zijn, dan kun je na enkele maanden opnieuw beginnen met sporten. Het helpt je om weer tijd vrij te maken voor je lichaam en wat mentale rust te brengen in je drukke dagschema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.