11

jul

Kunoka 3

Passiescore:

Dit nieuwe sneakermerk moet je leren kennen!

Door Redactie

Iedereen heeft in de garderobe voor de zomer wel een paar sneakers. Lekkere schoenen om op te lopen en handig om af te wisselen met leuke slippers of sandalen. Ook zie je dat sneakers steeds meer onder nette kleding worden gedragen. Vroeger droeg je een sneaker als je iets in je vrije tijd ging doen, maar nu draag je sneakers ook naar een leuk feest of een bijzondere gelegenheid. Sneakers hebben een ander beeld gekregen in de modewereld. 

Fashion statement 

Het zijn tegenwoordig echte fashion statements en je kunt ze dan ook in alle kleuren en stijlen krijgen. Sneakers horen nu eenmaal in je garderobe en kledingkast thuis. Ook wij kiezen ieder jaar weer een nieuw paar uit en het loopt heerlijk. De sneakers hebben een rubberen zool en zitten gewoon enorm lekker en net wat steviger als je in de zomer verder moet wandelen. Ook met mooie designs en eigentijdse keuzes en kleuren.

Kunoka 1

Niet zo maar sneakers 

Sneakers zag je voorheen alleen in de sportwereld, maar nu kun je er eigenlijk niet meer omheen en nu zie je vele merken met een eigentijds design en sneaker. Een nieuw merk wat we graag aan jullie willen voorstellen, zijn de sneakers van KUNOKA schoenen. Een sneakermerk uit België, waar ze verschillende leuke modellen hebben. Ook is Kunoka duurzaam en dat is belangrijk in deze wereld. Maar waarom zijn de sneakers en schoenen van Kunoka duurzaam?  Dit relatief jonge merk heeft snel naam gemaakt in de sneakerwereld door zijn innovatieve en milieuvriendelijke aanpak. Kunoka is ontstaan om een koppeling te maken tussen mode, kunst en duurzaamheid. De stromingen van culturen en kunstvormen laten ze terugkomen in hun unieke sneakerontwerpen. De sneakers zijn kleurrijk, maar je hebt ook sneakers met minder kleuren. Voor iedereen iets leuks!

Kunoka 2

Eigen stijl 

Elk paar Kunoka-sneakers is met de hand gemaakt en straalt vakmanschap en aandacht voor detail uit. Ook de materialen van hun sneakers zijn anders dan anders. Ze maken hun sneakers van duurzame alternatieven en gebruiken dus niet het standaard leer of synthetische stoffen, maar juist de  duurzamere alternatieven worden gebruikt. Hoe leuk is het dat ze gebruik maken van gerecyclede materialen zoals gerecycled polyester en biologisch katoen. En ook de natuurlijke en organische vezels in hun ontwerpen, zoals bamboe en hennep, zie je terug in de sneakers. Zo heb je verschillende vormen en kleuren en het assortiment wisselt regelmatig. Dit resulteert in unieke texturen en patronen waarbij eigenlijk elke sneaker van Kunoka anders is. Het  zitcomfort is bovendien erg prettig en je kunt er gemakkelijk lang op lopen. We hebben ze nu een aantal weken geprobeerd en het zijn echt comfortabele sneakers. Kunoka heeft daarnaast ook nog leuke slippers en loafers voor de zomer, dus neem graag een kijkje op hun website. Wat vind jij van deze designs?

Kunoka 3

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.