4

jun

expresso
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Expresso Fifties Favourites

Door Wendy Versteeg

Afgelopen jaar opende Expresso winkels in onder andere Amsterdam, Den Haag, Nieuwegein, en Amersfoort. De marketingstrategie van het modelabel is gericht op een cross-channel benadering en biedt de klant de mogelijkheid om overal en op elk moment de collectie van Expresso te shoppen.

expresso

Expresso Fashion is een Nederlands modemerk met bezieling en een duidelijke visie: Fashion with a Soul. Een bedrijf dat wil inspireren door mooie collecties te maken waarmee uiting kan worden gegeven aan je eigen gevoel en stijl. Vrouwen hoeven zich niet blind te staren op schoonheidsidealen, maar kunnen tevens hun sterke punten benadrukken met kleding die speciaal daarvoor is ontworpen. De vrouwelijke rondingen worden vertaald naar een eigentijdse, comfortabele collectie met een uitstekende pasvorm in de maten 34 t/m 46.

Catwalkinspiratie is een bijzonder fenomeen. Expresso liet zich voor de zomer van 2013 inspireren door de Elegante Dolce & Gabanna Fifties Look en het vrouwelijke silhouet. Dat mondde uit tot een super zomerse collectie met uitbundige bloemendessins. Of deze nu zijn uitvergroot of juist heel klein, een zing is zeker: de collectie is lekker opvallend.

Hals en decolleté mogen deze zomer worden gezien. Laat je verleiden door de charmante V-hals of brede schouderbanden, zoals je die bij het Fifties pin-up badpak ziet. En last but not least is er natuurlijk de bustierbelijning van de tops en doorknoopjurken. Sexy, maar niet over the top. Laat de zon maar schijnen!

Onze favorieten? De koraalkleurige blazer en de geweldige shawls zullen het uitermate goed gaan doen, ook de koraalkleurige top zal een grote hit worden, vooral in combinatie met een mooie witte skinny jeans of een zomers spijkershortje en een paar mooie sandaaltjes.

expresso1

Blazer € 99,00

expresso3

Pantalon € 89,95 – Shawl € 29,95

expresso4

Top € 49,95

Expresso is trouwens sinds 2004 al lid van de Fair Wear Foundation. Dit is een organisatie die toeziet op fatsoenlijke arbeidsomstandigheden bij de kledingproductie in het buitenland. Bij de productie van dameskleding probeert Expresso het milieu minimaal te belasten. Veel van de basics en een steeds groter deel van de collectie zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Meer informatie over deze en natuurlijk alle andere collecties van Expresso vind je op de frisse website: www.expresso.nl.

 

Totaal 2 reacties

Kim

4 juni 2013 om 12:19

Dit verkopen ze ook bij Wehkamp toch? Ik meen het in elk geval daarvan te kennen. Erg mooie kleding!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.