4

jun

shopping
In Fashion \ What to wear

Passiescore:

Fashion to the max! ‘ConFashions’ tijdens ShoppingNight 2013

Door Wendy Versteeg

Een beetje shopaholic mag de leukste zomernacht van Nederland niet missen. Op 27 juni 2013 is het in de Haagse binnenstad weer tijd voor winkelen tot middernacht met unieke modeshows, make-overs en vooral héél veel fijne kortingen.

Dit jaar krijgt iedereen de kans om modegeheimen op te biechten met het thema ‘ConFashions’. Aankopen die het daglicht om één of andere reden niet kunnen verdragen, worden tijdens deze editie ingezet voor het grotere shopgeheel. Zo kunnen tegenvallers worden gedoneerd en geruild  of verzwegen aankopen eindelijk openbaar worden gemaakt. Deelnemers maken daarmee ook nog eens kans op fantastische prijzen. Als ze tenminste durven te vertellen wat de waarheid achter hun aankoopgeheim is…

shopping night

Vóór, tijdens en na de ShoppingNight wordt aan de innerlijke mens gedacht. Zo bieden de restaurants in de binnenstad ook dit jaar weer de GoodiebagBite aan, waar je voor €12,50 lekker kunt eten én je met een goed gevulde Goodiebag weer naar buiten gaat. Halverwege de avond even een shop-pitstop? Ga dan naar de B-locatie voor bier, bitterballen, bandjes en nog veel meer leuke dingen die met een B beginnen. Wie na een lange avond geen zin heeft in een rit naar huis, kan terecht bij verschillende Haagse hotels die speciale ShoppingNight arrangementen aanbieden. Compleet met late check out, want na een nachtje shoppen is het wel fijn om lekker uit te slapen.

Meer informatie over de ShoppingNight, de programmering en de fantastische aanbiedingen en kortingen is binnenkort te vinden op de website:

www.shoppingnight.nl

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.