5

feb

IMG_8859
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Klaar voor het voorjaar? Zo maak je je garderobe lenteproof!

Door Redactie

Hoewel het dit weekend waarschijnlijk volgens de voorspelling flink gaat sneeuwen, duurt het ook nog maar zeven weken dat de lente weer begint. Tijd om je garderobe onder de loep te nemen en lenteproof te maken. Wat trek je nog aan en wat niet? Wat worden de nieuwe items van dit voorjaar? We kijken allemaal reikhalzend uit naar het voorjaar en de versoepeling van de maatregelen. 

Haal je kast leeg

Het allereerste wat je kan doen, is je hele kast bekijken en alle kleding van de winter selecteren. Na dit weekend kunnen de collen en de winterjassen wellicht naar de zolder of een andere ruimte. Je kunt de voorjaarskleding alvast controleren en eventueel kleding, die je al jaren niet hebt gedragen, wegdoen of brengen naar de kledingbank of aan een goed doel geven. De kans is dan groot dat je het helemaal niet meer draagt. Of als het nog kleding is, die je gemakkelijk kunt verkopen, is Vinted misschien een oplossing? Wie weet, maak je er nog iemand blij mee? Dit geldt natuurlijk ook voor je schoenen. Nu kun je nog even genieten van de winterboots, maar deze kunnen in maart misschien weer weg. Tijd voor de enkellaarsjes. In het voorjaar en in de zomer draag je vaak ook hele andere schoenen dan in de winter en de herfst.

IMG_8858 (1)

Poetsen

Ook even heerlijk fris om alle laden en rekken schoon te maken met een fris sopje. Zo krijg je de lentegeur als in je bol! Even je kledingkast grondig schoonmaken. Past alles er nog wel in? Ook kun je alle kleding controleren of er nog dingen gemaakt moeten worden. Soms kun je het zelf of je gaat naar de kledingmaker? Het fijne aan een grote schoonmaak is dat je weer ruimte creëert en dit aan kunt vullen met nieuwe items.

Zomerkleding

Nu je je kledingkast op hebt geruimd, wil je meteen natuurlijk deze kleding aan. Wellicht kun je je zomerkleding al combineren met een winterse look? Een zomerjurk met een trui erover heen? Of een colbertje erover heen? Vaak krijg je het voorjaar in je bol als je lekker want kleding kunt afwisselen en combineren. Ook is het leuk om weer wat nieuwe items te kopen. Lekkere frisse voorjaarskleuren met bloemen, pastel en vrolijke tinten zorgen voor een fleurige uitstraling. Dit kun je ook weer ideaal combineren met leder en denim. Ook de lekkere korte jacks zijn weer helemaal in!

Hoe bereid jij je voor op het voorjaar?

IMG_8859

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.