4

jun

IMG_0354
In Fashion \ Accessoires, Musthaves

Passiescore:

Trends in sneakers en zomerschoenen

Door Redactie

Wat zijn de nieuwste trends in de sneakerwereld? Weet jij al welke merken met de mooiste sneakers naar buiten komen? In dit artikel lees je meer over de nieuwe sneakers en nemen we je mee in de nieuwste trends in de sneakerwereld. Het is allang bekend dat er elk jaar weer nieuwe sneakers worden gemaakt, waarbij er eentje leidt en de rest volgt. Je kunt uit zoveel verschillende sneakers kiezen dat er altijd wel de perfecte sneaker voor jou bestaat.

Hightops en grote zolen

De High Top sneakers marken weer een comeback en worden dus ook weer volop gedragen door de meeste sneaker liefhebbers. Zo worden de nieuwere modellen en juist de oudere zeldzame sportschoenen van bijvoorbeeld Nike weer helemaal hot. Er zijn zoveel mensen op zoek naar een paar sneakers. Dit laat alleen maar zien hoe graag mensen in aanraking willen komen met een mooie high top.

De andere schoenen, die ook steeds populairder worden, zijn de sneakers met de zeer dikke en grote zolen. Het zorgt direct voor een verhoging en wordt gezien als een hele innovatieve sneaker. Het is een gedurfde keuze, die nu wat commerciëler is geworden aangezien meer merken een model met dikke zolen weet uit te brengen. Zelf geef ik toch meer de voorkeur voor de klassiekers onder ons, zoals bijvoorbeeld van Floris van Bommel.

Kleurrijke schoenen

De kleuren van deze schoenen kunnen deze zomer niet gek genoeg zijn, er zijn zoveel verschillende soorten kleuren die met elkaar worden gecombineerd dat de kleurrijke schoenen wel bij iedereen in de schoenenkast te vinden zijn. Veel merken beslissen dus ook dat het tijd werd om wat meer kleur te brengen op de markt en dat is zeker gelukt. Daarnaast is het vaak de keuze tussen een schoen met weinig kleur of een schoen met een rijk kleurenpallet. Een combinatie van deze twee schoenen zorgt voor een goede sneaker collectie. Het geeft ook meteen een vrolijk straatbeeld met al die hippe en kleurrijke sneakers! Wat is jouw favoriete kleur sneaker?

Zomer

Na de druilerige en regenachtige weken lijkt het nu toch echt zomer te worden. Tijd om ook je mooiste sandalen uit de kast te halen en je mooie gelakte tenen te laten zien! Het is heerlijk weer om met blote voeten te lopen en lekker langs de stranden te paraderen nu het weer kan. Zo heb je ook leuke sandalen voor dames maar ook voor kinderen. Onze meisjes zijn er dol op en voelen zich enorm trots!

 

 

 

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.