31

jan

Carnavalskleding 5

Passiescore:

Leuke carnavalsoutfit voor het gezelligste feest van het jaar

Door Redactie

Eindelijk kan carnaval weer worden gevierd zoals het bekend staat: met een optocht, borrel in de kroeg, hossen, gezellig drinken en dansen. Je hebt ontzettend leuke carnavalskleding dames! Het is leuk om ieder jaar een andere outfit aan te trekken of samen met je beste vriendinnen iets leuks uit te kiezen. In sommige dorpen en steden heb je vaste carnavalskleding zoals kielen en colberts, maar het is ook leuk om er echt iets unieks en feestelijks van te maken. In dit artikel willen we jullie inspiratie op laten doen voor leuke outfits? Wat dacht je van hippie carnaval? Je kunt je weer helemaal uitsloven om lekker op te vallen met carnaval. 

Ander beroep

Je hebt hele leuke outfits van een beroep, zoals bijvoorbeeld politieagente, stewardess, zuster, cowboy girl of verander je deze carnaval in een piraat? Heb je altijd al een bepaald beroep willen uitoefenen? Nu is tijdens deze carnaval je kans! Je kunt voor vijf dagen verkleed als non, matroos of als prinses of een Griekse godin? Er zijn vele variaties en je kunt je eigen thema kiezen. Je kunt enige accenten aanbrengen of helemaal los gaan op een mooie outfit. Wil je graag opvallen? Kies dat voor een “fout kostuum”, zoals een fout trainingspak. Met zo’n trainingspak val je wel op en krijg je de aandacht tijdens carnaval. Ook een jurkje als gevangene zul je bij de heren niet zomaar voorbij worden gelopen! Vind jij het leuk om je een beetje fout te kleden tijdens carnaval? Uiteraard kun je het ook veilig houden met een 80″s jurkje of jumpsuit. Er zijn tal van mogelijkheden. Je kunt er leuke accessoires bij kopen en je helemaal omtoveren tot een feestelijke outfit, die helemaal af is!

Carnavalskleding 5

Samen met de mini 

Leuk om samen met je kinderen te verkleden. Zo heb je speciale outfits met lieveheersbeestjes, bijen en feeën en elfjes.  Of je kiest voor een leuke combinatie met je partner als poes en kater? Superhelden, cheerleaders, je hebt ze allemaal. Zeker als je naar het kindercarnaval gaat, is het leuk dit samen te vieren met je kleintje. Soms is het handig om voor je kinderen ook een reserve carnavalskostuum uit te kiezen want je weet maar nooit.

Heb jij jouw outfit voor carnaval al uitgekozen? Hopelijk wordt het net zo’n carnavalsfeest als de jaren voor Corona en kun je genieten van de carnavalsoptocht, kroegavonden en het kindercarnaval. In ieder geval alvast veel plezier en alaaf.

Carnavalskleding 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.