30

sep

Hunkemoller 1
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Comfy outfits voor tijdens de herfst

Door Redactie

Kijk even door het raam en je ziet het meteen: de herfst is in het land. De warme, zonnige dagen hebben plaats gemaakt voor grijs en grauw weer met veel regen, wind en frisse temperaturen. Om je toch een beetje goed in je vel te voelen tijdens dit druilerig weer, raden we je aan om comfy outfits te dragen. Deze stuks mogen niet in je kledingkast ontbreken!

Zachte stoffen

Als het buiten koud is, draag je liefst warme en zachte stofjes. Denk maar aan een lekker dikke en warme onesie. Hoewel, als binnen de verwarming of de open haard brandt, wordt zo’n onesie misschien al snel te warm? Dan ga je beter voor een warme kamerjas voor dames. Als je het te warm hebt, kan je die kamerjas snel uitdoen. Wist je dat veel van je lichaamswarmte verloren gaat langs de voeten? Must have: lekker warme pantoffels. Die bestaan in verschillende modellen: een slippermodel, waarbij de tenen bloot zijn – voor wie snel warme voeten heeft – of verkies je een hoger model waarbij ook een deel van je benen wordt warm gehouden? Wat je ook kiest, ga steeds voor pantoffels in fake fur of velours om het extra cosy te maken.Hunkemoller 1
Laagjes

Deze tip geldt niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen: draag laagjes. Trek een trainingspak aan, met daaronder een T-shirt. Je zal gauw merken dat het te warm wordt als je binnen wat klusjes doet, dus dan ben je blij dat je onder je sweater een T-shirt draagt. Pas deze regel ook toe als je gaat slapen. Kruip niet meteen in een flanellen pyjama – tenzij het écht -15 graden is – maar draag een luchtige slaapkleed voor dames. Vind je dat wat te fris onder je donsdeken, dan kan je een paar warme bedsokken en een kamerjas aantrekken tot je opgewarmd bent. Denk eraan, het is niet slim om te warme kleding aan te trekken om te slapen. Je zal het al snel te warm krijgen en beginnen zweten, wat niet echt aangenaam is. Laagjes dragen is dus the way to go!

Cardigans

Waag je je naar buiten in dat grauwe weer? Draag dan een lekker warme en zachte cardigan. Onder een cardigan draag je een T-shirt, of als het écht koud is een trui met rolkraag. Cardigans bestaan in korte modellen – ideaal voor onder een jas – of lange modellen. Draag je zo’n lang model, dan draag je als het ware een trui en jas in één. Een stoere jeans en een paar leuke laarsjes eronder en jij bent helemaal klaar om die grijze dag door te komen!

Hunkemoller 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.