27

jul

Ketting
In Fashion \ Musthaves

Passiescore:

Met welke ketting onderscheid je je van de rest?

Door Redactie

Veel vrouwen en mannen dragen sieraden om hun outfit net iets meer te laten sprankelen, want outfits kunnen namelijk gemakkelijk op elkaar lijken. Sieraden zijn daarom een goede manier om jezelf te onderscheiden. Omdat je zo enorm veel verschillende sieraden kunt aanschaffen, is het mogelijk om hiermee echt je eigen stijl neer te zetten. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, enkelbandjes en nog veel meer. Misschien kies je voor een van deze sieraden, of misschien kies je voor meerdere sieraden. Je kunt kleuren combineren of allemaal dezelfde kleuren gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Initialen ketting

Een ketting met initialen is een unieke en persoonlijke ketting. Het is namelijk helemaal gevormd naar jou en dan specifiek naar jouw naam. Dit betekent dat je jezelf onderscheid van de rest. Kettingen met jouw initialen zijn bijvoorbeeld te koop bij Finaste. Hier heb je de keuze uit verschillende soorten initialen kettingen. Denk bijvoorbeeld aan zilver of goud, of aan een lange ketting of juist een subtiele en dunne ketting. Alles wat bij jouw stijl past, is te verkrijgen. Weet jij al wat voor ketting jou aanspreekt? Een tip is om rustig door al het aanbod te scrollen bij verschillende winkels. Hierdoor krijg je een goed idee van wat jij mooi vindt.

Creëer een persoonlijke vibe

Met een initialen ketting creëer je een persoonlijk tintje aan jouw outfit. Zoals al eerder in deze blog aan bod kwam, zorg je met sieraden voor een persoonlijke touch aan je outfit. Outfits lijken vaak veel op elkaar, maar met sieraden kun je je pas echt onderscheiden. Kies daarom voor een echt persoonlijk sieraad om hiermee je outfit nog meer te onderscheiden. Daarnaast is een ketting met je initialen van Finaste een goede gespreksopener. Initialen kunnen namelijk vragen oproepen. En wellicht kies je niet voor je eigen initialen, maar bijvoorbeeld voor die van je ouders, of van die van je overleden opa. Om deze reden is zo’n ketting misschien nog wel persoonlijker. Andere mensen kunnen hier dus naar vragen waar mooie gesprekken uit kunnen voortkomen. Op deze manier draag jij een echte ijsbreker om je hals.

Ketting

Combineren met welke kleren?

Kettingen staan mooi bij verschillende soorten kleren. Als je een T-shirt aan hebt met een lage hals, is vaak een korte ketting het mooiste. Deze blijft dan op je hals en dit geeft dan een extra dimensie aan je outfit. Als je juist een hoge hals van je T-shirt hebt, kun je beter kiezen voor een lange ketting. Op deze manier valt de ketting namelijk veel meer op. Heb je een shirt aan met een kol? In dat geval is een korte ketting vaak wel een goede keuze. Anders trek je de aandacht te ver uit elkaar tussen de kol en de ketting en dit geeft een bijzondere uitstraling. Natuurlijk hoef je helemaal niet naar deze adviezen te luisteren. Ga op je gevoel af en trek aan wat je zelf mooi vindt. En misschien is iets dat buiten de ‘standaard’ valt wel nog unieker?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.