20

nov

Only for men 1
In Fashion \ Musthaves, What to wear

Passiescore:

Tips om jouw kledingkast aan te vullen met een klein budget

Door Redactie

Ieder nieuw seizoen vraagt om nieuwe kleding. Zodra de herfst aanbreekt, kun je langzaamaan de zomerkleding weer opbergen en de warmere kleding tevoorschijn halen. Ook verandert er iets qua kleuren die we dragen. Waar we in de zomer vrolijke kleuren en printjes dragen, gaan we in de herfst voornamelijk herfstkleuren dragen. Denk bijvoorbeeld aan olijfgroen, kastanjebruin, rood en oranje. Je hebt vast nog wel kleding van vorig jaar in je kast, maar de kans is groot dat je dingen mist. Het is dan leuk om deze items in de uitverkoop in te slaan, zodat je ook met een klein budget jouw garderobe aan kunt vullen. In dit artikel deel ik tips over hoe je dit slim aan kunt pakken.

Bepaal je budget vóórdat je gaat shoppen

Het is slim om vóórdat je gaat shoppen jouw budget te bepalen. Hoeveel geld wil én kun je uitgeven? Je kunt namelijk op voorhand heel feitelijk vastleggen hoeveel je te besteden hebt. Je wilt natuurlijk niet in geldproblemen komen, omdat je te veel hebt uitgegeven. Je kunt namelijk in je enthousiasme meer kopen dan je aanvankelijk van plan was. Zeker als je dus van tevoren niet echt hebt nagedacht over je budget. Je kunt van tevoren je kast uitmesten en opschrijven welke kledingstukken je nog nodig hebt. Aan de hand daarvan kun je een realistische schatting maken over het budget dat je nodig hebt voor de truien heren sale. Tijdens deze sale kun je de kleding van de huidige collectie kopen voor een prikkie. Winkels houden meerdere malen per jaar een sale, omdat er met regelmaat een nieuwe collectie in de winkels komt. Ze moeten dan iedere keer ruimte maken voor deze nieuwe items.

Only for men 1

Hoe kun je de beste deals vinden?

Een uitverkoop wordt meestal in etappes georganiseerd. Ze beginnen vaak met 20% korting en naarmate de tijd verstrijkt gaat de korting omhoog. Je zou dus denken dat hoe langer je wacht, hoe beter de deal wordt. In feite is dat wel zo, maar de kans is groot dat de items waar jij je zinnen op hebt gezet, zijn uitverkocht tegen de tijd dat jij wilt toeslaan. Heb je een item écht nodig? Bedenk je dan met welke korting je blij zou zijn. Soms is het beter om genoegen te nemen met iets minder korting, zodat je de kledingstukken niet misloopt.

Nieuwe kleding voor een klein prijsje

Ben je op zoek naar een nieuwe heren trui voor de koudere dagen? Ga dan eens naar zo’n winkel uitverkoop, zodat je deze kledingstukken voor een klein prijsje kunt kopen. Winkels hebben ieder seizoen meerdere collecties, waardoor er veel vaker een sale wordt georganiseerd dan voorheen. Maar als je kijkt naar de échte seizoen uitverkoop, dan moet je denken aan december en januari voor de winterkleding en in juli en augustus gaat de zomerkleding in de uitverkoop. Als je juist in deze maanden op pad gaat om nieuwe kleding in te slaan, profiteer je het meest.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.