2

okt

wrngler - klein
In Fashion \ What to wear

Passiescore:

Wrangler Woman Denim Sculpt

Door Wendy Versteeg

De geschiedenis van Wrangler’s Denim gaat terug tot 1904, toen Charlie Hudson zijn ‘Hudson Overall Company’ begon in de Amerikaanse stad Greensboro in North Carolina. In 1919 werd de naam van het bedrijf veranderd in Blue Bell. In 1947 begon het bedrijf met een jeanscollectie voor cowboys en kreeg weer een nieuwe naam: Wrangler, de naam van een cowboy in actie.

Wrangler’s denim geschiedenis is ongeëvenaard en leeft voort in jeans met actuele modellen. Deze modellen hebben nog altijd de zeven karakteristieke details, zoals platte koperen klinknagels en een ergonomisch gevormd horlogezakje. Ontwerpen met een iconische status, zoals het 27MW-overhemd en de 11MJ-jacks, worden aanbeden door denimkenners en fashion lovers.

wrngler

Denim Sculpt, dé jeans die je figuur optisch nog beter accentueert door de slimme vormgeving van broekzakken, yoke en stiksels. Wrangler verfijnde haar favoriete modellen om de vrouwelijke vorm nog meer te flatteren, zonder hierbij de pasvorm of de stof te veranderen. De belangrijkste modellen binnen de Denim Sculpt collectie zijn de Low-skinny Molly en regular-skinny Courtney. Maar worden dit seizoen vergezeld door de regular-straight Drew en high bootcut Tina. Denim Sculpt’s slimme yoke verhoogt de natuurlijke rondingen terwijl de perfect geplaatste broekzakken voor een parmantig achterste zorgen?

Slender lux is Wrangler’s nieuwste stof deze winter. Een rebound stretch wat zeer comfortabel is om te dragen, extra stevigheid geeft en zorgt voor een liftend effect. Meer weten over de Denim Sculpt collectie (waaronder de prijzen en verkooppunten) van Wrangler? Neem dan snel een kijkje op: www.wrangler-europe.com

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.