21

aug

Samson & Margot 2
In Kids \ Kids, Uitjes

Passiescore:

Samson & Margot en de gestolen tiara is de familiefilm die nu in de bioscoop draait!

Door Redactie

Vanaf 21 augustus 2024 draait er weer een nieuwe leuke dierenfilm in de bioscoop! Een nieuwe film voor de hele familie: ‘Samson & Margot en de Gestolen Tiara’ nu te zien in de bioscoop. Dit spannende avontuur over de vriendschap tussen een avontuurlijke straathond en een charmante poedel belooft jong en oud te vermaken.

Samson & Margot 1

Het verhaal 

In ‘Samson & Margot en de Gestolen Tiara’ maak je kennis met Samson, een straatwijze hond die al heel wat heeft meegemaakt. Tijdens een spannende achtervolging door hondenvangers belandt hij in het majestueuze Metropolitan Operagebouw. Daar ontmoet hij Margot, de elegante poedel. Margot is het geliefde huisdier van Anastasia, de sterballerina van het theater. Samson is meteen onder de indruk van Margot’s charme en gratie.

Maar het geluk slaat om wanneer de kostbare tiara van Anastasia vlak voor haar grote optreden wordt gestolen. Margot is in paniek! Zonder de tiara kan haar baasje niet op het podium verschijnen. Samson besluit haar te helpen en samen beginnen ze aan een spannende zoektocht naar de mysterieuze dief. Hun avontuur voert hen door de straten van de stad, waar ze allerlei bijzondere personages tegenkomen, van excentrieke kunstenaars tot duistere schurken. De grote vraag is: zullen ze de tiara op tijd terugvinden en daarmee Anastasia’s optreden redden?

Samson & Margot 5Gezellige film

Het is een mooi vormgegeven film met fijne beelden en een groots avontuur voor de honden. De lieve Margot, die charmant is en ook duidelijk in wat ze wil. Samson wil helpen en gaat het avontuur graag aan. De meisjes waren vanaf het begin geboeid en helemaal enthousiast over deze schattige honden. Het gaat over vrienden, elkaar helpen, maar ook een groots avontuur. Voor het kleinste meisje kan het soms een beetje spannend zijn!

Samson & Margot 4

Voor het gehele gezin 

Het genre is een echt animatie en familiefilm. De familiefilm duurt 75 minuten. Het wordt geadviseerd voor een leeftijd vanaf zes jaar omdat er soms spannende elementen in kunnen zitten. De film is gesproken in het Nederlands en de Nederlandse stemmencast bestaat uit Levi van Kempen, Pip Pellens, Igone de Jongh en Tygo Gernandt. Deregisseur is Vasiliy Rovenskiy. leuk om aan het einde van je vakantie met de kinderen nog even de bioscoop te bezoeken en de vakantie op een leuke manier af te sluiten.

Samson & Margot 3

Samson & Margot 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.