26

mei

Uitgelicht YourGift Vaderdag
In Lifestyle \ Cadeautjes

Passiescore:

De allerleukste YourGift Vaderdag presentjes!

Door Wendy Versteeg

Vaders heb je in alle soorten in maten. We kennen allemaal de sportieve papa die graag in actie komt, of wat dacht je van de familieman. De vader die altijd in is in een uitje met het gezin, houdt van koken en eigenlijk niets te gek is. Natuurlijk zijn er ook hippe gadgets vaders, of echter durfals. Niemand kent jouw vader natuurlijk beter dan jij maar toch hebben wij voor een klein beetje extra inspiratie even wat leuke YourGift Card vaderdagtips op een rijtje gezet!

Zelf zou ik volmondig gaan voor Paracentrum Texel. Hier kun je namelijk onder andere je vliegbrevet halen. Super leuk om samen met jouw vader te doen! De professionele instructeurs begeleiden je vanaf jullie eerste vlieg- en theorielessen op weg naar het examen. Samen met de instructeur stel je een trainingsprogramma samen en dat kun je (tenminste… dat zou ik doen) combineren met een heerlijk verblijf op Texel. Momenteel is er een leuke proefles actie genaamd de Rondvlucht Speciaal. De vlucht duurt 20 minuten waarvan je zelf minimaal 10 minuten mag vliegen. De normale prijs is €100,00 maar met YourGift betaal je slechts €50,00 per persoon. Geef wel even door dat het om de YourGift aanbieding gaat tijdens het reserveren. Meer informatie vind je op www.paracentrumtexel.nl. Helemaal te stoer!

Paracentrum Texel
Postweg 128
1795 JS  De Cocksdorp
Tel.: 0222-311464

Vaderdag YourGift

Gaat zelf vliegen jouw vader een tikkeltje te ver? Wie weet vindt hij het dan leuk om een horloge te krijgen. deze kun je bijvoorbeeld aanschaffen bij www.horloge.nl. Dit is de online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Ik zou mijn -klassieke- vader heel blij maken met een van de werkelijk prachtige Hugo Boss horloges. Het klassiek rose-gouden herenhorloge met datumvenster en bruine lederen band Hugo Boss Black Classic Gentleman (€ 299,00) is wonderschoon. Je kunt het horloge direct naar paps laten sturen maar je kunt het natuurlijk ook zelf overhandigen inclusief dikke zoen!

Bij www.tablethoezen.nl vind je beschermhoezen voor verschillende merken tablets. Ideaal voor de wizz-kid papa! In deze overzichtelijke webshop bestel je gemakkelijk en veilig en je betaalt geen verzendkosten. Heeft jouw vader een tablet van Samsung, Apple, Asus, Acer, Google, Sony, LG, HP, Microsoft of Lenovo? Dan ben je hier aan het juiste adres. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of je vindt het bij Tablethoezen.nl. Of je nu zoekt naar een cover met de Eiffeltoren of een zwarte strakke sleeve voor de vader die zijn tablet graag meeneemt richting kantoor.

Vaderdag Yourgift 2

Natuurlijk zijn cadeautjes heel erg leuk om te geven maar vergeet vooral die knuffel of een paar lieve woordjes niet. Sommige papa’s zijn wel stoer, minder vaak aanwezig of een beetje nors maar iedere vader smelt van een lief gebaar, een extra knuffel! Er zijn wel een miljoen vaders, en daar zitten heel veel leuke bij. Maar de allerleukste vader, is die vader van mij!

YourGift biedt de enige echte cadeaucard voor jong en oud, zo vind je altijd de cadeaukaart die bij je past. Een heerlijke beautybehandeling, een hotelovernachting, een middagje skiën, een gezellig wijntje drinken in een gezellige bistro? Alles kan! Een de YourGift Card werkt net als een pas, maar dan zonder pincode. Gewoon via de pinterminal; snel en simpel!

De YourGift cadeaukaart is besteedbaar in vele winkels en webshops en is verkrijgbaar in wel zeven thema’s. De YourGift cadeaukaarten kun je online bestellen maar zijn ook te koop bij diverse verkooppunten, waaronder Primera, Jumbo, C1000, POSTNL postkantoren, V&D, Shell en AKO. Het saldo dat op de kaart staat kun je altijd online bekijken. Kijk voor meer informatie op www.yourgift.nl. En je kunt diner met YourGift bij een van de vele restaurants met de wine & dine cadeaukaart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.