21

mei

image7
In Lifestyle \ Interieur, Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Leuk concept: Poush stores

Door Redactie

Stel je voor: je wilt een label beginnen, bijvoorbeeld met sieraden, tassen, wenskaarten, hippe accesoires of woonartikelen, maar je hebt nog niet genoeg geld en naamsbekendheid om een eigen plek te huren om deze te verkopen? Dan hebben Wendy, Henriette en Guusje de perfecte oplossing: Poush! Dit zijn concept stores waar labels een plekje kunnen huren om hun producten te verkopen.

Wat doet Poush?                                                                                                                                                                                                                                               

Poush zet concept stores op die staan voor vernieuwing in winkelen en ondernemerschap. Hierin willen zij continu vooruitstrevend zijn, met als uitgangspunt “verbinden en ervaren” schijnt Poush een ander licht op de bestaande retail branche. Licht dat een passend antwoord geeft op de huidige consumentendynamiek waar velen mee worstelen. Vernieuwend dus! Poush biedt interessante labels, designers en creatieve ondernemers een bijzondere plek in onze stores. Hierbij geeft Poush gehoor aan de vraag van de lokale consument en hun levensstijl: Urban Retail. Poush concept stores zijn een unieke verrassende winkelbeleving. Waardoor design, lifestyle en inspiratie toegankelijk is voor een groot publiek. Poush concepten zijn vooruitstrevende winkelconcepten waarin behoeften en lifestyle van de lokale consument zijn vertaald. De stores worden per locatie vormgegeven en ingericht. Poush organiseert ook veel PR-campagnes waar labels automatisch op meeliften. Poush heeft nu een concept store in Noordwijk aan Zee, maar ze zijn altijd opzoek naar unieke locaties voor meer stores.

Momenteel liggen merken als Coco Bonita, Mondayisabasicbitch, Cabo en Kbas in de winkel in Noordwijk aan Zee, allen met een fantastische zomercollectie in Ibiza- en Bohemian-stijl.

image5-4

De Poush-winkel in Noordwijk aan Zee
image1-6

Floating frames met feathers, helemaal hip!image2-5

Leuke wenskaarten om te sturen of om in te lijstenimage3-6

Prachtige stolpen met opgezette vlindersimage4-5

Pineut, een leuk label waarbij je jouw eigen drankje kan maken. In de flessen zitten verschillende ingrediënten, dus voor ieder wat wilsimage7

 Poush heeft ook een groot assortiment met interieur artikelen, loop eens langs in de winkel als je in Noordwijk aan Zee bent!

Wil je ook jouw label verkopen in een POUSH store? Neem contact op via info@poush.nl of gaan naar www.poush.nl

Tekst en beeld: Emily Dreijer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.