20

okt

Easytoys 1
In Lifestyle \ Lifestyle, Musthaves

Passiescore:

Hibernation in het najaar: zo zorg je voor ontspannende me-time

Door Redactie

Hibernation is de Engelse term voor winterslaap, en wordt soms ook wel eens gebruikt voor die koude winterse zondagen in bed, waar je niets anders doet dan een goed boek lezen, genieten van lekkere koffiekoeken en een bubbelbad nemen. Het is de ‘menselijke’ manier om door die koude herfst- en wintermaanden te geraken. Een perfect moment dus voor wat me-time.

Verwen je gehele lichaam

Neem een lekker warm bad, smeer je hele lichaam in met lekker ruikende olie, wikkel jezelf in de zachtste badjas en doe je verzorgingsroutine. Zo kan je een sheet mask gebruiken om je huid goed te hydrateren. Wist je dat in de winter onze huid veel droger wordt? Zelfs mensen met acne of een vettere huid, krijgen een drogere en soms gevoelige huid in de winter door de verwarming en de koelere lucht. Gebruik je me-time dus om extra te hydrateren zodat je huid minder droog aanvoelt.

Easytoys 1

Lees een goed boek

Zet een warme thee of chocomelk en nestel je in de zetel met een goed boek. Ken je ‘Goodreads’? Hier vind je enorm veel tips: van klassiekers tot hedendaagse literatuur, van romantiek tot thrillers. Wat dacht je van het nieuwste boek van Kazuo Ishiguro, de Nobelprijswinnaar van 2017, ‘Klara en de Zon’? Een andere topper is de thriller van Lucy Foley ‘The Guest List’. Als je liever iets biografisch leest, is ‘Een beloofd land’ van Barack Obama een echte pageturner. Ook is de nieuwste roman van Herman Koch ‘Een film met Sophia’ een perfect boek om je in de wintervakantie in te verliezen.

Easytoys 2

Samen of alleen genieten

De winter is ook het seizoen om wat extra van elkaar de genieten. Zet het haardvuur aan, trek een goede fles rode wijn open en geniet van romantische momenten samen. Misschien kan je zelfs eens nieuws proberen in de slaapkamer? Als bdsm wat te veel voor je is, kan je wel enkele sekstoys uitproberen zoals die van Satisfyer. Zo kan je de echte bestseller en populairste clitoris vibrator uitproberen, de Satisfyer Pro 2. Ook voor koppels vind je leuke speeltjes zoals de Satisfyer Partner vibrator of de Partner Multifun 2 die je als penisring, maar ook als clitorisstimulator kan gebruiken.

Koken en smullen

In de winter hunkeren we naar lekker, warm en wholesome eten zoals een lekkere vol-au-vent, balletjes in tomatensaus of lasagne. Spring dus in de keuken, zet je favoriete podcast op en tover de lekkerste gerechten op tafel. Zoetigheden smullen we ook naar hartenlust. Haal het wafelijzer dus eens uit de kast, of bak lekkere chocolade koekjes, of geniet van een homemade chocolademelk.

 

Wat doe jij in het najaar om te genieten van wat me-time?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je mag gebruik maken van deze HTML tags en attributen: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.