20

sep

borre foto
In Lifestyle \ Boeken

Passiescore:

Borre kinderboeken

Door Redactie

Borre’s leesclub is 10 jaar en dat moet gevierd worden! Voor dit jubileum heeft de leesclub feestelijke extra’s bedacht. De leesclub biedt namelijk gratis luisterboeken aan die zijn ingesproken door niemand minder dan Barry Atsma. Er komen 6 nieuwe Borre-titels uit voor de allerkleinste. Voor de kinderen van 8-12 jaar is er nu een eigen magazine genaamd Walkie Talkie, hierbij hoort online community en kunnen zij elke maand leerzame opdrachten maken.

borre boekje

Borre is een grappig katje met een rood-wit gestreept t-shirt aan. Tijdens de verhaaltjes van Borre gaat hij op avontuur en ontmoet hij nieuwe vriendjes. Borre past zich aan de leeftijd van de lezers aan, hierdoor is het voor iedereen te begrijpen en interessant.

De Leesclub richt zich op gezinnen met kinderen in het basisonderwijs. Borre is verkrijgbaar op het leesniveau van kinderen en de groep waar ze in zitten. Degene die een lidmaatschap aanschaft voor de geïnteresseerde lezers, bepaald zelf hoe lang zij dit willen bekostigen. Het lidmaatschap kost €11,00 per maand. Een lidmaatschap bij Borre zorgt ervoor dat de beginnende lezers er elke maand een van de 38 ingesproken luisterboeken door Barry Atsma bij krijgt.

borre barry atsma

Kinderopvangcentra en peuterspeelzalen kunnen gratis Borre boeken aanvragen voor kinderen die 4 jaar worden en afscheid nemen van een vertrouwde omgeving. In de promotiepakketjes zit een boekje ‘Hoera, ik ga naar school!’ waarin kinderen die naar de basisschool gaan, hun eerste ervaring kunnen vastleggen.

Borre maakt lezen leuk! Want wat is er nou leuker dan met de kleine voor het slapengaan een stukje te lezen of voor te lezen uit Borre. Die qualitymomentjes samen zijn speciaal voor iedereen.

Frank Groothof leest voor uit Borre wast af.

Heeft de basisschool van uw kind uit groep 1 en 2 ook mee gedaan aan de Borre-boekjes week? 

Door: Simone

1 Reactie

Marloes Sonder

11 maart 2020 om 11:36

Goedemorgen,

Hierboven staat beschreven dat er gratis Borre boeken aangevraagd kunnen worden voor kinderdagverblijven.
Bestaat deze mogelijkheid nog steeds?

Ik hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Marloes Sonder

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.