8

dec

Urbanbozz 4
In Lifestyle \ Cadeautjes, Gadgets

Passiescore:

De mooiste kerstcadeaus voor mannen

Door Tamara Schellekens

Het is altijd een lastig thema. Wat geef je je man of vriend cadeau met kerst? In dit artikel zetten we een aantal leuke cadeautjes op een rij. Ga je voor een weekendje weg, voor een heerlijk parfum, voor een zaligmakende cocktail of geef je een blijvende herinnering? Het is tijd om je hoofd te breken. Maar misschien ook voor je vader, zoon of oom? 

1. Een leuk feestelijk speciaal bierenpakket 

Wat denk je van een leuk pakket met allemaal speciale biertjes uit Amsterdam? Je kunt kiezen uit verschillende boxen met een aantal soorten bier. Amsterdam is natuurlijk bekend om Heineken, maar wat denk je bijvoorbeeld van Brouwerij ‘t IJ, Brouwerij de Prael, maar ook Brouwerij de 7 Deugden, Pampus, Green Cap en Brouwerij de Vriendschap.

Urbanbozz 1

2. Een nachtje weg

In januari ga ik een weekendje weg. Ik weet alleen nog niet waar naar toe. Maar met Hotelgift heb je een heel leuk cadeautje: kiezen uit 110.000 hotels over de gehele wereld! Een lekker ontbijtje in één van de 170 landen? Wordt het Brugge, Gent of Maastricht? Heerlijk om er in het voorjaar tussenuit te gaan!

PN 35-15

3. Een mooie tas

Ik zie mijn partner al lopen met zo’n mooie doktertas. Stoer, veel ruimte om op te bergen en gemakkelijk voorop in de fiets te doen. Urbanbozz heeft mooie varianten in hun assortiment.

Urbanbozz 4

4. Zijn favoriete parfum

Een heerlijke parfum voor de man vind ik Obsessed. Een oriëntaalse houtachtige ambergeur met de top van witgouden grapefruit, szechuan peper en zwarte kardemon, het hart van cederblad, labdanum firnat en wit leer en een basis van patchouli, zwarte vanille infusie en ambrox super. Een aantrekkelijk hart van zwart vanille krijgt een verfijnde structuur, door donkere ruimtelijke houttonen en geeft zo de spanning weer tussen de vrouwelijke melodie en de mannelijke kracht. Ambrox doorbreekt het geheel op elegante wijze en geeft het een strak en hedendaags randje. 

Urbanbozz 2

Weet jij wat je gaat kopen? Wat geef je iemand die al alles heeft? Jouw man, vriend, partner, vader of oom zal het in ieder geval leuk vinden als je er over hebt nagedacht! Succes!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Copyright pending. All rights reserved.